Jedini proizvod koji koristimo za savršeno preplanuli ten i prije plaže

Ljepota

Svake godine svima govorim da me nije briga imam li preplanuli ten ili ne i da sam se pomirila s aristokratski bijelom kožom, no onda se pojave fotografije i tijela savršeno brončane kože u ljetnim mjesecima i na kraju me ipak ostave s dozom zavisti prema svima koji bez problema postižu savršeni ten. Dijelimo se na dvije skupine – ili redovito traljate SPF na svaki dio tijela i pazite se sunca kako ne biste završili s crvenom kožom ili se sunčate i u kratkom roku imate onu putenu, brončanu put – i svake godine priča je ista. No, tu je i treća opcija jer, srećom, dostupno nam je rješenje koje ne uključuje prženje na suncu, ni na koji način ne šteti zdravlju kože, a čak i svjetloputima omogućava da dobiju malo te preplanulosti s kojom svaki ljetni look izgleda bolje – pjene za samotamnjenje.

pjena za samotamnjenje

Ako ste se već „opekli“ na ove proizvode, ne odustajte i dajte priliku preparatima koji zaista dobro odrade posao. Svakog se ljeta vraćamo provjerenim beauty brendovima i njihovim proizvodima za njegu prije, za vrijeme i nakon sunčanja, a jedan od njih je Afrodita Beauty čije su marmelade za sunčanje prošlih godina svi obožavali. U ovo ljeto ulaze s novom pjenom za samotamnjenje koja za nekoliko sati osigurava prekrasan preplanuli ten i čokoladne nijanse na koži, a odlično je što, ovisno o načinu korištenja, sami odlučujete koliku razinu preplanulosti želite postići. Ono što obožavamo kod pjena za samotamnjenje je što ih možemo koristiti kroz cijelu godinu, ne samo za odlazak na plažu i ako je pred vama prilika koja traži svečani look, uvijek će bolje izgledati na blago preplanulom tenu.

Pronašli smo pjenu za samotamnjenje kojom sami reguliramo intenzitet tamnjenja kože

Novi favorit je Wild Dark pjena za samotamnjenje iz Afrodita Professional linije, ujedno njihov najsnažniji proizvod za samotamnjenje s najbržim djelovanjem, uz 100 posto sastojke prirodnog podrijetla i snažnom formulom koja garantira neodoljive čokoladne nijanse kože, zbog čega je efekt sličan onom spray tana. Unatoč snažnoj formuli, intenzitet tamnjenja potpuno ovisi o vama – regulirate ga sami vremenom djelovanja i uzastopnim nanošenjem.

preplanuli ten

Ako ste isprobali neke pjene za samotamnjenje, onda ste upoznati s manama i problemima koji se dogode nakon korištenja – primjerice mrlje na odjeći, neugodan miris i narančasti tonovi su nešto zbog čega su mi se ovakvi proizvodi zamjerili. Priliku jedino pružam pjenama ovakve formule koja ne ostavlja fleke na koži i mrlje na odjeći, izuzetno je postojana, a tekstura je lagana i mirisna zbog slatko-cvjetnih esencija. Također što je važno, prigodna je za sve fototipove kože lica i tijela i ne morate brinuti da će se loše slagati sa svjetlom puti. Idealan rezultat se postiže ako se prije nanošenja pjene koža dovoljno dobro pripremi – i prirodno preplanula koža na suncu brzo gubi sjaj i nijansu ako je suha i dehidrirana, zato uvijek naglašavamo koliko je njegovanje važno cijele godine.

preplanuli ten

Uz pjenu za samotamnjenje Preplanuli ten postižemo kroz nekoliko koraka

Prije svega važno je napraviti piling koji će s kože ukloniti odumrle stanice te omogućiti ujednačenije nanošenje pjene, u čemu se najboljim pokazao Afrodita Premium piling 5-u-1 Summer Affair. Nakon pilinga, a prije nanošenja pjene, nanesite losion za tijelo i obratite pažnju na posebno suhe dijelove kao što su koljena, stopala i laktovi. Wild Dark pjena se zatim nanosi specijalnom rukavicom i kružnim pokretima, od stopala i gležnjeva prema gore, a kada ste završili, prije oblačenja svakako pričekajte oko 5 minuta kako bi se proizvod upio – tako ćete izbjeći neujednačeno tamnjenje kože.

Afrodita Wild Dark

Zatim pustite da djeluje, ovisno o tome kakav rezultat želite postići – što pjena duže djeluje, to će koža biti jače preplanula. Primjerice, ako želite srednje intenzivno tamnjenje isperite pjenu sat vremena nakon nanošenja, a za maksimalan učinak tamne puti pustite da na koži djeluje najmanje 6 sati. Ispire se vodom, bez sapuna ili gela za tuširanje i razvijanje boje počinje 2 sata nakon nanošenja. Naravno, ako želite intenzivniji ten, ponovite nanošenje pjene i sljedeći dan. Preplanulost održavajte redovitim ponavljanjem, a optimalno je ponoviti ga svakih 5 do 7 dana.

U međuvremenu, a čega bismo se trebali držati kroz cijelu godinu, ne zaboravite na pravilnu njegu losionima i proizvodima za njegu. U narednim mjesecima planiramo koristiti Afrodita Summer Affair Professional liniju u kojoj se nalazi losion za održavanje preplanulosti, parfemsko ulje sa šljokicama i ostali proizvodi koji nude zaokruženu ljetnu beauty rutinu tijela. Pronađite ih u Afrodita Beauty Centrima & Shopovima u Zagrebu (Stara Vlaška 41, Frankopanska 7 i Galleria Business Centar, Iblerov trg 10), u Afrodita webshopu ili u partnerskim kozmetičkim salonima.

Afrodita pjena za samotamnjenje