Za sve ‘Adriatic Girls’: Ana Bacinger ima ljetnu kolekciju i novitete

Moda

Ljubiteljice estetike modne novinarke Ane Bacinger svake godine s nestrpljenjem jedva čekaju novu LFP kolekciju koja je prepoznatljiva po vibrantnim bojama, retro printevima i krojevima koji odišu bezvremenskim prizvukom. Ana je izbacila nove vizuale za svoju Adriatic Girls kolekciju, namijenjenu djevojkama i ženama koje traže ležerne komade za cjelodnevne kombinacije i modne dodatke stvorene da podignu apsolutno svaki styling.

ljetne haljine

Kolekcija Adriatic Girls donosi novitete

Ana je ovog ljeta napravila mali odmak od svojih dosadašnjih kolekcija i predstavila dva nova proizvoda koja su se već našla na listama želja brojih fashionistica. Riječ je o haljini od prirodnog lana, koja dolazi u dvije dužine i osvaja svojim boho krojem i elegantnim printom šarenih jedrilica. Ljetne haljine su stvorene kako za dnevne tako i večernje kombinacije i definitivno su jedan od onih komada koji ćete izvaditi iz ormara u svim situacijama kada ste bez ideje što odjenuti, a želite postići wow efekt. Uz spomenutu haljinu, LFP nudi i predimenzioniranu bijelu košulju.

ljetne haljine

Adriatic Girls košulja stigla je u dva šarena printa, od kojih se teško odlučiti za favorita. Tu su šarene prugice koje ostavljaju bezvremenski dojam i već ranije spomenute šarene jedrilice – neodoljiv print stvoren za ljetnu sezonu. Zamišljene su da se nose u kombinaciji s kratkim hlačicama i suknjama u gradskom điru, i prebačene preko kupaćeg kostima na ljetovanju.

LFP collection

Kolekciju je nadopunila unisex pamučnim majicama u novim bojama i printevima, neizostavnom ljetnom torbom koja je ove sezone ukrašena retro jedrilicama i cool pamučnim kapama s Adriatic Girls natpisom koje dolaze u četiri boje. LFP kolekcija izrađena je od organskih materijala i bojana biorazgradivim bojama, a fokus cijele priče je na slow fashionu. Svaki komad radi se isključivo po narudžbi, kako bi se smanjilo gomilanje nepotrebnih zaliha. Kvalitetu proizvoda i boja garantira Caspar design iz Varaždina, koji cijelu filozofiju firme vrti oko održivosti i već spomenutog slow fashiona. Kolekcija je dostupna na webshopu, a uvijek im se možete javiti i putem inboxa na  Instagramu: @lfp_collection.

ljetne haljine

Ljetne haljine

Ana Bacinger