Trend Alert: vraćaju se naušnice inspirirane vintage oblicima

Moda

Prošle godine smo svjedočili velikoj popularnosti Botteginih drop naušnica. Bile su toliko popularne da ih nisu kopirali samo high street brendovi, nego i neki dizajneri.  Nitko na početku nije ni slutio da će baš te viralne naušnice zapravo pokrenuti cijeli trend naušnica inspiriranih vintage modelima. Zbog toga se trenutno za inspiraciju nakitom okrećemo 80-ima i 90-ima i zanimljivim skulpturalnim oblicima koji će vladati ljetnom sezonom.

vintage inspirirane naušnice

Naušnice inspirirane vintage oblicima

Svi smo svjesni važnosti nakita prilikom slaganja outfita, a veliki skulpturalni oblici naušnica su savršen statement komad koji može oživiti svaku kombinaciju. To su pokazale i Elsa Hosk i Hailey Bieber koje su takve oblike naušnica uklopile u svoje outfite u nekoliko navrata i dodatno im podigle popularnost na društvenim mrežama.

Velike naušnice inspirirane vintage oblicima sada viđamo u klasičnim i apstraktnim oblicima, a dolaze u zlatu, srebru ili njihovoj mješavini. Svi modeli imaju jednu stvar zajedničku – nude bezvremensku i jednostavnu eleganciju koja će podignuti apsolutno svaki look. Jedan od brendova koji se posebno istaknuo je Heaven Mayhem – vjerojatno jer ga je u više navrata nosila Hailey Bieber, a nudi nekoliko modela koji su inspirirani vintage naušnicama. Cijene naušnica variraju – ovise o tome tražite li pravo zlato i srebro ili samo želite neki dobar dupe model koji između ostalog možete pronaći u Zari i H&M-u.