Ovako su izgledali stylinzi slavnih na festivalu u Glastonburyju

Moda

Više od 200 000 obožavatelja prošli se tjedan okupilo na godišnjem festivalu u Glastonburyju. Glastonbury je održan u Worthy Farmu,u blizini Somerseta u Engleskoj, a nastupali su Coldplay, Dua Lipa, Cyndi Lauper, Idlesa i brojni drugi umjetnici koji su privukli ljude iz cijelog svijeta. Osim umjetnika i njihovih fanova, Glastonbury je kao i svake godine na svoju scenu doveo brojne slavne osobe koje su uživale u glazbenom programu i pokazale svoje stylish festivalske outfite.

stylinzi iz Glastonburyja

Iako su kombinacije s Glastonburyja i sličnih festivala često opuštenije, to ne znači da slavne osobe ne mogu zasjati u svojim ležernim, ali stylish outfitima.  Među najboljim lookovima izvođača na festivalu, moramo istaknuti Dua Lipu koja je osim odličnih kombinacija na nastupu, fotografirana i s Callumom Turnerom u kargo suknji  Ann Demeulemeester i The Attico čizmama te pop zvijezdu Oliviju Dean koja je oduševila fanove svojom balon suknjom i Jimmy Choo čizmama koje je nosila tijekom svog nastupa.

Florence Pugh je viđena u crnoj haljini s prorezima i odvažnim cvjetnim uzorcima u kosi prilikom odgovaranja na pitanja fanovima u Pilton Palaisu. Anna Taylor-Joy nosila je Rabanne majicu u šetnji s Carom Delevingne koja je na sebi imala ležernu kombinaciju Miu Miu košulje i traper hlačica.

stil iz glastonburyja

Osim njih, svojim outfitima istaknule su se i Daisy Edgar-Jones u Moss haljini i klasičnim Wellington čizmama te Gucci Jackie torbom, Lila Moss, Maya Jama,  Sienna Miller i Alexa Chung koja je nosila vlastitu suradnju s Barbourom.

stylinzi

lila moss

stil

maya jama