Što to Carrie Bradshaw nosi u novoj sezoni ‘I tek tako…’?

Moda

Još uvijek nije poznato kada izlaze nove epizode treće sezone serije I tek tako… no znamo da produkcija radi punom parom. Svakih nekoliko dana objavljene su nove paparazzi fotografije s njujorških ulica (ili ih objavljuju sami sudionici serije) i naravno, svi pričaju o onome što Carrie Bradshaw nosi.

Ako prošlu sezonu pamtite po JW Anderson torbici u obliku goluba, onda se i za novu sezonu pripremite na dramatične i već pomalo komične kombinacije. Iskreno, neke koje smo do sada vidjeli teško je povezati sa stilom i karakterom Carrie Bradshaw. Outfit na koji prvenstveno mislim je onaj Ossie Clark boho haljine iz sedamdesetih godina, velikog pufastog šešira Maryam Keyhani o kojem se najviše govori kao nečem što je ostavilo obožavatelje zbunjenima te ortopedskim Dr. Scholl natikačama. 

Carrie Bradshaw

Drugi outfit kojeg smo vidjeli u potpuno je drugom raspoloženju – Carrie nosi haljinu iz posljednje Simone Rocha kolekcije u kojoj su između slojeva nude tila smještene ruže, a preko midi modela nosila je baloner s umetnutim ružama iz iste kolekcije te Aquazzura cipele na petu.

Carrie Bradshaw

U cipelama istog brenda vidjeli smo je u prvom podijeljenom looku koji je činila damska midi suknja s volanom, pussy-bow bluza u mint nijansi i Gucci Jackie torba s kristalima iz kolekcije Sabata De Sarna kojoj se nakon ovih kadrova sigurno smiješi veća slava.

I tek tako...

Koliko spoilera je previše?

Tri outfita, tri nepovezane i drugačije modne priče koje ne govore puno o Carrie, ali otkrivaju da ako je već bilo pod upitnikom je li prošle sezone moda nadmašila samu radnju serije, sada je sigurno da moda u ovoj seriji polako preuzima glavnu ulogu. Ne sudjeluje kao popratni alat koji govori o stanju lika već dominira dramatičnim i komičnim – viralnim komadima (poput spomenutog šešira ili golub-torbice) koji su tu kako bi se o njima pričalo.

Datum izlaska nove sezone još nije niti objavljen, a postava serije već dijeli scene i modne kombinacije i zapravo, pomalo uništava samo iskustvo gledanja jer ako pratite I tek tako… zbog outfita, onda vam ovaj preview sa snimanja već dovoljno otkriva i bez da pogledate nove epizode.