Ovo su 3 životinjska uzorka koja će vladati ljetnom sezonom

Moda

Ljeto je savršeno vrijeme za eksperimentiranje različitim stilovima i uzorcima, a životinjski uzorci će ove sezone biti apsolutni favorit. Modnim pistama i ulicama je već jedno vrijeme dominirao leopard print, a u ljetnim mjesecima će mu se pridružiti još dva popularna uzorka koja ćemo viđati baš svugdje, a to su zebra i kravlji uzorak.

životinjski uzorak

Leopard Print

Leopard uzorak već dugo ne izlazi iz mode, a ovog ljeta ga ne možemo i ne želimo zaobići. Njegov bezvremenski šarm i odvažnost čine ga savršenim za sve koji žele podignuti svoje ljetne kombinacije i istaknuti se iz mase. Sada ga možemo pronaći na apsolutno svim komadima i modnim dodacima, a u svoje ljetne outfite ga možete uklopiti na bezbroj načina.

Zebra uzorak

Zebra uzorak donosi savršenu ravnotežu između klasične crno-bijele elegancije i zabavnog ljetnog stila. Idealan je za sve koji preferiraju monokromatske kombinacije (iako postoje i neke iteracije u boji), ali žele unijeti malo dinamike u svoj izgled. Haljine, bluze, suknje i ostali komadi sa zebra uzorkom odlično se kombiniraju s crnim ili bijelim modnim dodacima za sofisticiran izgled, a ako želite odvažniju kombinaciju možete uključiti i žarke boje.

Kravlji uzorak

Kravlji uzorak sa sobom nosi dašak retro estetike koja će podići svaku kombinaciju. Ovaj razigrani uzorak dolazi u nekoliko iteracija i najbolje se slaže s pastelnim bojama ili klasičnim plavim traperom za ležernije ljetne outfite. Sada možete pronaći kravlji uzorak na različitim komadima u high street i high end dućanima, a mi smo izabrali nekoliko komada koji su se posebno istaknuli.