Prugasta košulja je ljetni must have. Imamo najbolje iz high street ponude

Moda

Kada nismo sigurni što obući na vruće proljetne i ljetne dane postoji jedan odjevni predmet s kojim nikada nećemo pogriješiti, a to su prugaste košulje. Prugasti oversized modeli košulja su ljetni klasik koji definitivno zaslužuje mjesto u našem ormaru, a svake godine odlučimo u svoju kolekciju dodati bar još jedan novi model.

oversized prugaste košulje

Oversized prugaste košulje

Ono što nam se najviše sviđa kod prugastih košulja je njihova svestranost. Možemo ih nositi na plažu isto kao i u ured, sve ovisi o kombinaciji koju napravimo oko njih. Dovoljno su lagane i prozračne da u njima preživimo ljetne vrućine, ali istovremeno mogu poslužiti kao dodatni sloj na nešto hladnijim danima. Budući da je ove godine prugasti uzorak jedan od glavnih ljetnih trendova (ako se to uopće može nazvati trendom), očekujemo da ćemo uskoro biti preplavljeni različitim prugastim iteracijama.

Prugaste košulje najčešće dolaze u plavim i ružičastim nijansama, koje znamo viđati cijele godine, ali dolaskom ljeta dobivamo sve više živih boja koje će se savršeno uklopiti u naše outfite. Ako su vam dosadile plave i ružičaste prugice, sada možete osvježiti svoju garderobu zelenim, žutim ili crvenim. Budući da se ponuda prugastih oversized košulja povećava svakim danom, mi smo odlučili pronaći najbolje modele iz high street ponude i dodati ih na našu listu.