Prsluci su savršen izbor za ljetne business lookove

Moda

Možda se ljeti odričemo kombinacija dugih blejzera i hlača koje su omiljene u hladnijim mjesecima, ali to ne znači da moramo u potpunosti žrtvovati naš uredski stil. Odlične ljetne business lookove i dalje možemo postići jednim odjevnim komadom, a to je prsluk. Prsluci su savršen dodatak koji može osvježiti uredske kombinacije pružajući elegantan izgled, istovremeno ostavljajući dojam formalnosti.

Najbolje opcije za ljetne business lookove su prsluci izrađeni od laganih materijala poput lana ili pamuka. Ti materijali će omogućiti vašoj koži da diše i istovremeno će izgledati opušteno i sofisticirano. Iako najčešće viđamo kombinacije s prslucima u neutralnim bojama poput crne ili bijele, ljeto je savršeno vrijeme za eksperimentiranje šarenim bojama ili različitim uzorcima koji mogu dodatno podići cijeli poslovni outfit. U svakom slučaju, prsluci mogu transformirati vašu ljetnu garderobu, a mi znamo kako ih kombinirati za savršeni ljetni uredski stil.

Prsluci u ljetnim business lookovima

Ako želite klasičnu profinjenu kombinaciju, prsluke najjednostavnije možete uklopiti u outfit s dugim laganim hlačama. Manje je bitno jesu li hlače u kompletu s tim prslukom ili su potpuno drugačije, ne možete puno pogriješiti i jedino što vam treba je torbica, nekoliko minimalističkih modnih dodataka – i imate savršeni ljetni business look. Važnije je da nađete udobne hlače od laganog materijala u kojima možete preživjeti vruće ljetne dane.

Druga opcija za kombinaciju s prslucima su suknje – mogu biti duže ili kraće ovisno o prilici za koju se spremate (business look ne mora uvijek značiti da u njemu idete u ured). Možete kombinirati prozračne duge suknje ili kraće traper modele, a nećete pogriješiti niti sa svilenim siluetama. Ukratko, postoji bezbroj opcija za kombiniranje prsluka, a ako još niste dodali ni jedan u svoju ljetnu garderobu, možda vam se svidi neki model s našeg popisa.