Nevidljiva francuska manikura je novi ljetni trend

Ljepota

Minimalističke manikure sve su popularnije i ponovno se vraćaju u modu no, ovoga puta s malim zaokretom. Ne vraćamo se u potpunosti na bež, mliječne i blago ružičaste manikure, već uključujemo boju u dizajn, ali na vrlo suptilan način. Nail tint oduševio je sve ljubitelje nježnih manikura, a „nevidljivi“ french savršena je opcija za sve one koji ne žele pretjerane dizajne, ali svejedno žele malo boje na svojim noktima.

Nevidljiva francuska manikura

Što je nevidljiva francuska manikura?

Zapravo, ovaj „nevidljiva“ dio se odnosi na negativan prostor između dviju boja koji stvara iluziju nevidljive tipične francuske manikure. S dvije vrlo tanke linije ocrta se vanjski obrub francuske manikure, te ne postoji određena boja koju se treba koristiti za ovu manikuru, jer će bilo koja verzija izgledati vrlo efektno. Za razliku od tradicionalne francuske manikure, kroz ovu inačicu svatko može izraziti svoju osobnost na vrlo suptilan način, a komplimenti na račun vaše manikure su zagarantirani.

@cherylburkeofficial

This invisible French manicure is a game-changer! Sleek, classy, and so versatile. Who else is loving this trend? 💅🏼💗 #NailArt #InvisibleFrenchManicure #FrenchManicure #NailDesign

♬ original sound – ar1esluver

@laquebar_

This is your sign to get these double line red french nails ❤️ Don’t miss out on this stunning nail inspiration – save this post for your next salon visit! 🥰 #RedFrench #OPI #BIAB #NailArt #NailDesign #LuxurySalon #LuxuryNails

♬ original sound – ORRY

Iako izgleda mnogo jednostavnije, nevidljiva francuska manikura zasigurno plijeni više pogleda baš zato što se na vrlo jednostavan način može napraviti vrlo kreativna manikura, koja može upotpuniti i svakodnevne odjevne kombinacije. Ono što se nama posebno sviđa je to što ju je vrlo jednostavno rekreirati, a to nam je bitno jer znamo kako postoji mnogo ljudi koji su vrlo izbirljivi oko svojih manikura i jednostavno ih više vole sami raditi. Odlično je i što, ukoliko sami rekreirate ovu manikuru, ne morate kupovati nikakve dodatne proizvode, jer smo sigurni kako sve već imate. Dovoljno je da izaberete svoju omiljenu nijansu baznog laka, te s vrlo tankim kistom ili kistom za sitne detalje nacrtate dvije linije na vrhu vašeg nokta.

Invisible French

Plava francuska manikura

Nevidljiva francuska manikura ružičasta

Ovdje su opcije za boje beskrajne, pa se tako možete odlučiti da srebrne ili zlatne šljokice, ovisno o tome koji nakit preferirate ili pak za neku vedru boju, jer ipak je ljeto sve bliže. Vibrantna narančasta ili električna plava savršene su za nadolazeće tople, ljetne dane i sigurni smo kako će svaka odjevna kombinacija još bolje izgledati uz nevidljivu francusku manikuru. A ako ste neodlučni, možete kombinirati i dvije boje te postići vrlo jedinstvenu manikuru, koju teško da će još netko imati.