Najboljih 5 lookova koje su nosile uzvanice eNVy room revije

Moda

Modni dvojac eNVy room proslavio je uspješnih 20 godina na modnoj sceni velikom revijom održanom u impozantnom Rimac Campusu. U okruženju sirovog betona, na modnoj pisti redali su se, jedan za drugim, elegantni lookovi iz nove kolekcije. eNVy room zavirio je u svoju bogatu arhivu i donio pred obožavatelje i prijatelje brenda 31 modni look, kao presjek eNVy room estetike i njihovog dizajnerskog koda.

Modna revija događala se i izvan kružne modne piste koja se nalazila u velikoj hali kampusa – uzvanice, od onih koje su uz brend od samih početaka pa do onih koje s s godinama postale ljubiteljice ili ambasadorice njihova rada, mahom su stigle u kreacijama s potpisom modnog dvojca, od kojih je svaki prilagođen njihovom stilu. Izdvajamo top lookove koje smo vidjeli.

Dora Predojević

Ne može svatko iznositi trend mikro gaćica, no Dora Predojević samouvjereno je nosila eNVy room kombinaciju kratkih hlačica sa šljokicama u kombinaciji sa zatvorenom košuljom zakopčanom do vrata i cipelama na visoku platformu.

envy room
Dora Predojević

Judita Franković Brdar

Dozu rock glamura donijela je Judita Franković Brdar koja redovito servira stylish kombinacije s zanimljivim twistom. I Judita je nosila mikro hlačice i košulju u stilu sakoa s dubokim izrezom u vatrenocrvenoj boji. Razbarušena kosa i mikro naočale dodatno su začinile ovaj kulerski look.

slavne uzvanice
Judita Franković Brdar

Tatjana Jurić

Volimo dobro klasično odijelo s kojim ne možete pogriješiti. Tatjana Jurić nosila je ono bijele boje, loose kroja koji uvijek podiže dojam sređenog i luksuznog izgleda, a monokromatski look zaokružila je crnim modnim dodacima i crvenim ružem.

modna revija
Tatjana Jurić

Nika Turković

Ženstvenost sa suvremenim zaokretom i edgy pristupom provlači se svakom eNVy room kolekcijom, a jedan od najboljih takvih komada je sako nošen naopako, kojeg je nosila Nika Turković u kombinaciji s cipelama visoke platforme. Signature sleek bun i neutralan make-up uklopili su se u suvremenu stilsku priču.

envy room
Nika Turković

Franka Batelić

Kao jedna od ambasadorica brenda, Franka je nosila party suknju s bogatim šljokicama koju je uvijek dobro imati u ormaru. Spojena s crnom košuljom strogog kroja, postigla je savršen balans između mini i maksi siluete.

envy room
Franka Batelić