#maliPETAK je odličan novi koncept zabave četvrtkom

Stil

Sutra je subota uvodi novo poglavlje u svoje već bogato iskustvo druženja i zabave s #maliPETAK – novim konceptom koji će osvježiti vaše tjedne izlaske i donijeti dozu uzbudljivosti u četvrtak navečer! U suradnji s projektom Schweppes Thursdays #bornsocial, #maliPETAK predstavlja kombinaciju vrhunske glazbe, ekskluzivnih pića i hrane te fascinantnih novih lokacija koje ćemo istraživati zajedno.

Osmislili smo #maliPETAK kako bismo češće uživali u izvanrednoj atmosferi, uzbudljivim DJ setovima i live nastupima, sve to u opuštenom okruženju gdje se svi osjećaju kao kod kuće. Počinjemo ranije i završavamo rano kako bismo osigurali da sutrašnje obaveze ne pate, dajući vam priliku da se opustite i uživate u nezaboravnoj zabavi.

#malipetak

Prvo okupljanje održat će se u hotelu Zonar Zagreb od 19 sati, na mezzanine katu. Zonar Zagreb predstavlja jedinstveni koncept hotela poznat po svojoj jedinstvenoj atmosferi i prekrasnom interijeru, čineći ga idealnim mjestom za manje događaje poput našeg malog petka. Osim toga, Stephanie Prekali, zagrebačka DJ-ica istarskih korijena, bit će zadužena za glazbeni dio večeri. Njezin eklektični glazbeni stil spaja nježne morske prizvuke s tvrđim gradskim notama, stvarajući nezaboravno iskustvo za sve prisutne.

#malipetak

Na #maliPETAK eventu neće nedostajati ni osvježavajućih pića. Schweppes će ponuditi posebno selektiranu kartu pića i omogućiti vam da uživate u ekskluzivnim koktelima i napicima. Ovo će biti prilika da istražite nove Schweppes okuse i uživate u najboljem što svijet pića ima za ponuditi. Ulaznice su već dostupne ovdje, a za sve koji žele rezervirati stolove, slobodno se obratite na dajstol@gmail.com i osigurajte svoje mjesto na najzabavnijem četvrtku u gradu!

Pridružite nam se na novoj avanturi u svijetu glazbe, zabave i uzbudljivih okusa – vidimo se na #maliPETAK eventu!