Lunilou priprema sample sale svojih najpopularnijih kolekcija

Moda

Brend Lunilou u kratkom je roku postao prepoznatljivo ime i poznata destinacija koja koristi ekološki prihvatljive materijale te promiče prakse koje minimiziraju utjecaj na okoliš. Ako ste željeli uloviti njihove komade, imate to priliku učiniti po sniženim cijenama. Lunilou priprema ekskluzivni “Last Chance Deals” event koji će se održati u Lunilou showroomu na adresi Ilica 26, 2. kat. Sale se održava do kraja tjedna, do 24.05., od 09h do 19h. Evo što vas sve očekuje.

Lunilou

Ženska French Terry Kolekcija

French terry kolekcija spaja udobnost i stil na savršen način. Izrađena od 100% organskog pamuka i pruža osjećaj nevjerojatne mekoće i svježine. Idealna za ljetne dane, french terry materijal omogućava koži da diše, pružajući udobnost i slobodu pokreta cijeli dan.

Sportska Kolekcija

Za ljubiteljice sportskog stila, pripremili su trenirke u prepoznatljivim bojama i dizajnu. Ove trenirke nisu samo funkcionalne, već i estetski privlačne, savršene za sve aktivnosti.

Dječji Badići

U ponudi se nalaze i dječji badići izrađene od visokokvalitetnog ECONYL® regeneriranog najlona, materijal koji nastaje od odbačenih ribarskih mreža i 100% NILIT® Ecocare recikliranog najlona 6.6. Ovi materijali su izdržljivi i pružaju zaštitu od sunčevih zraka s UPF 50+, omogućujući djeci bezbrižno uživanje u ljetnim danima.

Dječja Muslin Kolekcija

Dječja muslin kolekcija, izrađena od laganog i udobnog muslina, idealna je za ljeto. Ova kolekcija je ne samo praktična, već i stilski simbol “summer in Croatia”.