Kolaboracije zbog kojih nestrpljivo iščekujemo Bridgerton

Stil

Još nas samo jedan dan dijeli do izlaska prvog dijela treće sezone serije „Bridgerton“. Netflix se zaista potrudio da nam kratkim isječcima, fotografijama i pažljivo puštenim informacijama o sezoni, maksimalno produbi želju za gledanjem još jedne period drame. Ovoga puta je u fokusu ljubavna priča između Penelope Featherington i Colina Bridgertona, a svatko tko je gledao prve dvije sezone zna zašto je riječ o pravoj poslastici.

Pomama za Bridgerton serijom krenula je odmah s prvom sezonom pa su tako mnogi brendovi iskoristili priliku i ušli u razne kolaboracije te izbacili Bridgerton mercheve hvatajući čar regentskog doba u koje je serija smještena. Odlučili smo izdvojiti par kolaboracija koje su se nama posebno svidjele.

Pat McGrath x Bridgerton make up kolekcija

Uoči druge sezone, Pat McGrath također je predstavio ultra-svjetlucavu kolekciju highlightera, rumenila i sjenila, bez sumnje inspiriranu titulom “dijamanta sezone” koju je kraljica Charlotte dodijelila u seriji.

Kiko Milano Bridgerton kolekcija

Globalni kozmetički brend sa sjedištem u Milanu Kiko Milano predstavio je novu limitiranu  kolekciju ljepote inspiriranu Bridgertonom. Kolekcija sadrži 24 komada zadivljujućih proizvoda za lice, oči i usne.

Bath & Body Works Bridgerton kolekcija

Ususret nadolazećoj trećoj sezoni, poznati američki kozmetički brend Bath & Body Works se udružio sa serijom kako bi napravio kolekciju od 32 proizvoda unutar sedam kategorija uključujući njegu tijela, svijeće, sapune i sredstva za dezinfekciju ruku. Proizvodi dolaze u pet različitih mirisa koji su inspirirani serijom pa su tako u mirisu pod nazivom „Diamond of the Season“ note šampanjca dok se miris čaja zove „Queen Charlotte’s Tea“.

bridgerton kolaboracije
bridgerton kolaboracije

Lush x Bridgerton kolekcija

Neodoljiva nam je nova Lush kolekcija koja na mirisni način odaje počast nadolazećoj sezoni serije. Riječ je o liniji proizvoda za kupanje s božanstvenim cvjetnim mirisima poput absoluta ruže, slatkog graška i frezije te slatkim mirisima meda i kakao maslaca.

bridgerton kolaboracije

Allure Bridals vjenčanice

Allure Bridals i dobitnica Emmyja, kostimografkinja Lyn Paolo kreirali su kolekciju vjenčanica inspiriranu raskošnim stilom Bridgerton svijeta. Kolekcijom se provlači odvažna kraljevska moda te romantični stil upotpunjen složenim detaljima od čipke, luksuznih tkanina i ukrasa.

bridgerton kolaboracije
bridgerton kolaboracije