Kako smo se proveli na After work druženju povodom nove Times New Romance kolekcije

Moda

Druženje u opuštenoj i cool atmosferi nakon radnog dana uvijek zvuči kao dobra ideja pa je utorak bio idealna prilika za after work event povodom lansiranja nove kolekcije Times New Romance. Kolekcija je lansirana netom prije Pridea koji se održava prvu subotu u lipnju s dobrim razlogom – kako bi proslavili jednakost i ljubav u svim oblicima. Okupili smo se u našem uredu na adresi Ilica 65. Za glazbu se pobrinula Elena Mikac koja je svojom DJ playlistom dodatno podignula atmosferu.

Times New Romance Pop Up
Cherry on top

Times new romance pop-up event

Večer je bila ispunjena pozitivnom energijom, a Pelin Spritz se vrlo brzo nametnuo kao omiljeno piće večeri. Gosti su mogli birati između laganog i osvježavajućeg ljetnog mixa u dva okusa – limun i naranča.

Pelin Spritz naranča
Pelin Spritz limun
Times New Romance i Pelin Spritz

Svaki detalj bio je pomno osmišljen, pa je tako pri samom ulazu goste dočekao posebno dizajniran miris Air Butika koji je savršeno odgovarao temi nove kolekcije – Cherry On Top! Miris je predstavljao sofisticiranu kombinaciju svježih, citrusnih nota i bogatih, drvenastih mirisnih nijansi koja je ispunila prostor BURO. ureda.

Cherry on top kolekcija slavi ljubav u svim oblicima

Novi dizajn kolekcije Times New Romance je ujedno podsjetnik na važnost slavlja ljubavi i jednakosti, osobito u vremenu kada su takve vrijednosti često pod pritiskom. Kolekcija je predstavljena netom prije mjeseca lipnja, odnosno mjeseca ponosa, a svi koji su došli na druženje mogli su sa sobom ponijeti Times New Romance majicu s jednim od dva printa – ako ste propustili o čemu je riječ, priču iza Cherry on Top motiva možete pronaći ovdje.

after work druženje

Svaki komad iz kolekcije osmišljen je s idejom da nosi poruku jednakosti, ljubavi i samopouzdanja i podsjeća nas da smo svi dovoljno dobri baš takvi kakvi jesmo, bez obzira na razlike. Ovaj vikend nemojte zaboraviti obući svoju Cherry on Top majicu.

Times New Romance
Times New Romance

Ako ste propustili jučerašnje druženje, kolekcija je i dalje dostupna za kupnju, a možete pronaći na linku.