Ljubav x Highsnobiety: suradnja na koju trebate obratiti pažnju

Moda

Highsnobiety, globalni modni i lifestyle magazin, zavezao je suradnju sa street style brendom čiji je osnivač bosansko-hercegovačkih korijena. Jednostavnog i simboličnog imena „Ljubav“, brend je nastao 2021. godine pod palicom  hrvatsko-njemačkog repera RIN-a, koji svoj talent i kreativnost ne pokazuje samo kroz osebujne tekstove svojih pjesama, već i kroz dizajn odjeće.

Tijekom godina, marka „Ljubav“ je prikupila vjerne sljedbenike i debeo popis suradnji s poznatim imenima kao što su Jack Wolfskin, Hugo, adidas i Carhartt WIP. Nova kolaboracija stiže s magazinom Highsnobiety koji ima divne uspomene s ovim brendom. Naime, „Ljubav“ je bio jedan od prvih brendova čija se odjeća pronašla na Highsnobiety Shopu. Kao posveta toj dugogodišnjoj suradnji, limitirana kolekcija predstavljena je u Highsnobiety trgovini u Berlinu i isključivo tamo se mogla kupiti.

Što se pronašlo u kolekciji? Četiri posebno dizajnirana komada koja odaju počast RIN-ovom skromnom odrastanju kao migrant u njemačkom gradiću Bietigheim-Bissingenu. Kolekcija sadrži hoodice s printom mirnog pejzaža, pamučne majice kratkih rukava s printom povijesnog njemačkog Landhousea, pletene pulovere te modne dodatke s jednostavnim natpisom Ljubav.

ljubav highsnobiety
ljubav highsnobiety
ljubav highsnobiety