Kako boja karmina mijenja tvoje raspoloženje

Ljepota

Boje koje nosimo mogu da utječu na naše emocije i raspoloženje, pokazala su brojna istraživanja. To posebno važi za karmin, s obzirom da je jedan od najupečatljivijih komada šminke. Na primjer, jarko crveni ruž može ti pružiti osjećaj samopouzdanja i moći, dok nježni roze karmin može učiniti da se osjećaš romantično i ženstveno.

Boja tvog karmina također može utjecati na to kako vas drugi doživljavaju, što opet posljedično utječe na tvoje raspoloženje i emocije. Boje karmina mogu prenositi tvoju snagu, eleganciju ili šarm. Bilo da je riječ o intenzivnoj crvenoj boji za poslovni sastanak koja može pojačati tvoj autoritet ili nježna koralna nijansa za opušten dan.

Zato najnoviji Hydramatic Shine ruž kuće Avon ima čak 15 nijansi! Za svaku priliku i raspoloženje. Pronađite savršenu nijansu karmina koji će vašim usnama dati intenzivan glamurozan sjaj i hidrantno hijaluronsko jezgro koje ih njeguje!

Potraži svoju boju i požuri da je isprobaš. A ako si ljubiteljica više njih sad je pravi trenutak, jer ako uzmeš dva cijena za jedan je 11,90 KM. Cijena pojedinačnog ruža za usne je 14,90 KM. Naruči novi Hydramatic Shine ruž u Avon brošuri

Simbolično, za Dan žena, upravo ovim ružem možeš pružiti i podršku borbi protiv nasilja nad ženama! Kako? Narudžbom posebnog seta, Hydramatic Shine ruža u nijansi Burgundy i nessesera za borbu protiv nasilja nad ženama, 100% neto prihoda ide u Avonov fond za borbu protiv nasilja nad ženama. Cijena seta je 31,90 KM. Više informacija o ovoj ponudi pronađite na LINKU.

The post Kako boja karmina mijenja tvoje raspoloženje appeared first on FBL.