Jonathan Anderson je viralnu rajčicu pretvorio u torbicu

Moda

Nedavno smo pisali o Simonu Porteu Jacquemusu kao majstoru marketinga i čovjeku koji jako dobro zna koristiti društvene mreže u korist svog brenda. Viralni trenuci i kreativan sadržaj koji izlazi iz okvira očekivanog njegova su ekspertiza. Naprosto je navigiranje digitalnim sferama ključno za uspjeh modnog brenda, a daleko od onoga što radi Jacquemusa nije niti dizajner Jonathan Anderson koji nam redovito nudi dozu kreativnog nadrealizma i viralnih modnih komada. Posljednja u nizu je torba u obliku rajčice.

Anderson koji uz svoj brend JW Anderson vodi i heritage kuću Loewe okrenuo je igru i od viralne meme fotografije napravio je torbicu – koja je zatim postala viralna. Sve je krenulo nakon objave fotografije rajčice za koju je netko ostavio komentar „ne mogu objasniti, ali ova rajčica je Loewe“. Objava je skupila tisuće dijeljenja i lajkova, došla je i do samog Johnatana Andersona koji je fotografiju podijelio na svom profilu. Ono što nismo očekivali jest da će nakon objaviti i video torbice koja oponaša izgled rajčice bizarnog izgleda – predstavio je crveni clutch model sa zlatnom kopčom i naravno da se ispod objave redaju komentari oduševljenja.

Još nije poznato hoće li torbica doći u prodaju, no vjerujemo da već sada postoji velik broj onih koji bi je dodali u košaricu. “Baš si šašav”, napisala je jedna korisnica i nemamo što drugo nego složiti se s njenom izjavom – nakon torbice u obliku žabe i goluba te viralne “I Told Ya” majice, tko zna što je sljedeće što će izaći iz njegove radionice.