Jesu li ovo najljepše adidas Handball Spezial tenisice do sada? Pogledajte tri nove boje

Moda

Sporty & Rich se može pohvaliti brojnim uspješnim suradnjama kojima smo svjedočili u posljednjih nekoliko godina, a jedna od najuspješnijih je definitivno bila kolaboracija s adidasom. Spajanje sofisticiranog i opuštenog stila modne marke s adidasovim kultnim modelima tenisica bio je pun pogodak za obje strane, a sada su objavili četvrti zajednički projekt koji nas je oduševio kao i svi prethodni.

adidas handball spezial sporty & rich

Handball Spezial nove boje

Nakon suradnje na mega popularnim adidas Sambama, partnerstvo se prebacuje na drugi popularni model tenisica – Handball Spezial. To nikoga previše nije začudilo budući da su Handball Spezial tenisice među najpopularnijim modelima godine i očito je to bio dodatan poticaj za promjenu modela. Retro tenisice sada dolaze u tri nove boje – zelenoj, ružičastoj i smeđoj, a klasični dizajn upotpunjuje prepoznatljivi „Sporty & Rich“ zlatni natpis na strani tenisice.

adidas handball

adidas tenisice

Handball Spezial tenisice u novim bojama savršeno su se uklopile u komade iz nove Sporty & Rich „Candy Drop“ kolekcije koje možemo primijetiti na slikama kampanje. Živopisne boje odjevnih predmeta u skladu su s novim bojama tenisica i zajedno inspiriraju opuštene ljetne outfite. Sporty & Rich x adidas suradnja na Handball Spezial tenisicama izlazi 23. svibnja, a tenisice će biti dostupne putem adidasove web stranice i kod odabranih prodavača.

zelene tenisice

ružičaste tenisice

smeđe tenisice