Internet bruji o prekrasnoj haljini Kendall Jenner

Moda

Odmah ćemo vam reći da haljinu koju nosi Kendall Jenner ne možete pronaći nigdje i to je vjerojatno čini još ekskluzivnijim komadom u očima žena koje prate Jenner i kupuju stvari koje prikaže na svom Instagram profilu. Jenner se trenutno nalazi na ljetnom odmoru u društvu sestre Kylie i majke Kris, a sestre svaki dan objavljuju fotografije s raskošne jahte koja plovi u blizini Mallorce.

KENDALL JENNER

Kendall Jenner i Romee haljina

Kendall Jenner je najbolje odjevena članica reality obitelji i to smo napisali više puta, a titulu je opravdala s fotografijama na kojima nosi prekrasnu prozirnu haljinu u nježno ljubičastoj nijansi. Haljina je inače dizajn popularnog njujorškog brenda Khaite i u svojoj originalnoj verziji dolazi u izvedbi od sive vune. Model haljine je Romee, a možete pretražiti cijeli Internet (kao što smo to učinili mi) i nećete pronaći ovu verziju koju nosi Kendall. Razlog?

Ovo je custom made kreacija koju je Khaite napravio samo za Kendall što nas ne čudi jer ona im je jedna od najboljih reklama i često je možemo vidjeti u Khaite kreacijama. Romee ima elegantan kroj, visoki ovratnik, bez rukava i završava se kao lapršava suknja punog kruga. Ovaj kroj jako dobro funkcionira u laganoj tkanini te ne bi bila loša ideja da Khaite ipak proizvede ljetnu verziju u nekoliko boja. Nježno ljubičasta je jedna od nijansi koje dominiraju sezonom, a uz bok joj stoji blijedo žuta koja bi također bila izvrsna opcija za ljetnu Romee haljinu. Kendall je look upotpunila s oversized srebrnim naušnicama.