9 chic boho košulja za opuštene ljetne kombinacije

Moda

Od kada je Chemena Kamali za Chloé jesen/zima kolekciju 2024. debitirala s renesansnim dizajnima i ponovo oživila boho estetiku, ne može i ne želimo je se zasititi. Zapravo je taj romantičan stil bio baš ono što nam je trebalo u brdu minimalističkih modela kojih su se držali drugi dizajneri. Kamali je spojila najbolje iz 70-ih i 2000-ih i oduševila nas prozračnim i opuštenim modelima poput boho košulja i bluza koje planiramo nositi ovo ljeto.

boho košulje

Boho stil povezujemo s modelima punim resica i lepršavih volana, a točno to su utjelovile i ljetne lepršave bluze. Košulje i bluze su lagane, prozračne i izrazito udobne, a točno te kvalitete su nam potrebne za ljetne vrućine koje slijede.

boho stil

Možete birati između košulja s volanima ili na vezanje, a oba modela su jednako opuštena i chic. Iako boho inspirirane bluze većinom dolaze u bijeloj boji, sada postoji nekoliko iteracija u plavoj i crnoj (ne možete pogriješiti koju god boju odabrali). Bluze s dugim rukavima su savršene za malo hladnije dane i večernje šetnje, dok su modeli s kratkim rukavima ili bez rukava odlični za svakodnevne ljetne kombinacije. Koji god model odabrali, vjerujemo da će vas oduševiti prozračnost i opuštenost silueta, a neke smo dodali na našu listu.

isabel marant
Isabel Marant