Hoće li ovog ljeta svi željeti The Row jelly sandale od 990 eura?

Moda

Njujorški The Row ima nekoliko viralnih modnih komada iza sebe. Sjećamo se njihovih Ginza japanki u dvije nijanse koje su se nalazile na nogama svake poklonice modnog minimalizma. Rasprodale su se i Mary Jane balerinke od mekane kože, sandale na petu s tankim remenčićima i jedan su od najboljih primjera sofisticiranog minimalizma, a već nekoliko mjeseci sigurno viđate The Row Margaux torbu, čak ako i niste od onih koji prate sve modne novitete.

Ono što je zajedničko ovim The Row komadima su kožni materijali, elegantan dizajn i estetika koju imate na umu kada netko spomene quiet luxury. Ovogodišnji favorit iz njihove ponude također je pravi primjer tihog luksuza, no estetski se svakako razlikuje od ostatka njihovih best sellera.

ljetne sandale

Nismo imali na umu da bi se ljetne sandale od PVC-a kakve su se nosile na plažama diljem Jadrana mogle vratiti kao modni trend ove sezone, ali činjenica da su gotovo sve četiri nijanse The Row mrežastih natikača od vinila rasprodane govori da bismo ih mogli viđati na društvenim mrežama cijelo ljeto. Ako ste među onima koji ne žele dati 990 eura za plastične sandale (mogu se nositi i u moru), naravno da puno povoljnije opcije možete kao i svake godine pronaći na svakom uglu.

The Row

The Row je posljednji u nizu brendova koji je uvrstio u svoju ponudu ljetne gumene sandale i dao im luksuzni potpis – prije nekoliko godina svi su pričali o Gucci gumenim sandalama koje su izgledale baš poput onih koje je proizvodila Jugoplastika. Ima ih i Coach te Prada čija je robusna silueta najviše prilagođena za svakodnevno nošenje i najpopularnija je posljednje dvije sezone.

The Row

Acient Greek Sandals, koji je specijaliziran za ljetne jelly sandale, ove godine ima novu kolekciju i njihove sandale inspirirane su originalnim modelom kojeg je šezdesetih godina predstavio djed suosnivača brenda Nikolasa Minogloua. Modeli sandala nazvani su po njegovim bakama Iro i Elli, koje su jelly sandale nosile svako ljeto. Pitanje je samo možete li se opet zamisliti u jelly sandalama i ako da, kojem brendu ćete se prikloniti.