Dubrovnik Social Club: nova ljetna kolekcija posvećena Gradu

Moda

Dubrovnik se zaista može ponositi kada je riječ o njegovoj promociji jer ima brend koji na moderan način predstavlja sve najljepše što ovaj grad nudi. Dubrovnik Social Club je puno više od turističkih promotivnih kolekcija: njegovi merchevi nisu reklamni materijali, već prelaze u kategoriju streetweara. DSC majice, šeširiće i košulje želimo nositi svaki dan. Osnivačica i kreativna direktorica brenda Mia Milovčić još jednom je dokazala originalnost Dubrovnik Social Cluba ostvarivši divnu suradnju sa slikaricom i svestranom umjetnicom Dubravkom Tulliom.

Ove dvije Dubrovkinje predstavile su DCS ljetnu kolekciju na prekrasnoj teraci u Gradu poznate keramičarke Lucije Perojević. Na jednom mjestu su se okupili prijatelji, umjetnici i kreativci iz cijele Hrvatske kako bi u ugodnom druženju proslavili odličnu suradnju te s terace uživali u pogledu na more i na Tvrđavu sv. Ivana.

dubrovnik social club ljetna kolekcija

Dubravka Tullio x DSC ljetna kolekcija

U DSC ljetnoj kolekciji pronašle su se pamučne majice kratkih rukava i platnene torbe s dubrovačkim motivima koje svojim razigranim bojama potpisuje Dubravka Tullio. Dubrovnik Social Club koristi grb kao motiv koji se decentno provlači kroz sve kolekcije, pa tako i kroz ovu. Dubravkin prepoznatljivi stil i korištenje boja savršeno se uklopilo u čitavu priču dodajući pravi ljetni štih razigranoj kolekciji.

dubrovnik social club ljetna kolekcija

Ova suradnja je dokaz da i Hrvatska može biti u korak sa svjetskim trendovima. Dubrovnik Social Club vješto koristi modu kao alat za promociju našeg prekrasnoga grada, a također daje prostor raznim umjetnicima i kreativcima da  pokažu svoj talent. Kolekcija s potpisom Dubravke Tullio je divan početak suradnje koja će se zasigurno nastaviti.

dubrovnik social club ljetna kolekcija

dubrovnik social club ljetna kolekcija

Dubrovnik Social Club možete pronaći na Instagramu ili u trgovini Galeb na adresi Između Polača 13 u Starom gradu.