AMA je koktel i raw bar koji neodoljivo podsjeća na film Bladerunner 2049

Stil

AMA, novootvoreni koktel i raw bar u srcu Vancouvera, osvaja srca posjetitelja svojom nevjerojatnom futurističkom atmosferom koja očarava i podsjeća na kultni film “Blade Runner 2049“. Otvarajući svoja vrata pred kraj prošle godine, AMA je brzo postala go-to destinacija za ljubitelje dobro osmišljenih koktela i gastronomskih delicija, ali i za one koji traže jedinstveno iskustvo uronjeno u futurističku fantaziju.

AMA

AMA je bar koji ima priču

Dizajniran od strane uglednih kanadskih dizajnera &Daughters, AMA donosi dojmljivu rekreaciju futurističkog svijeta koji oduzima dah. Smješten u dvokatnicu iz 1970-ih, ovaj restoran krije se od pogleda s ulice, pružajući posjetiteljima osjećaj otkrića i avanture čim kroče unutra.

AMA

AMA

Jedan od najupečatljivijih elemenata AMA-e je njegova futuristička atmosfera, koja je usko povezana s estetikom i ambijentom filma “Blade Runner 2049”. Prostor je očaravajuće obavijen zlatnom maglom, stvarajući ugođaj koji odmah podsjeća na vizualnu prezentaciju Denis Villeneuveovog remek-djela. Glavni izvor svjetla, koji zrači s perimetra zida, stvara dramatičan kontrast i igru sjena, dodatno pojačavajući futuristički dojam.

bar

Uz zlatnu maglu koja obavija prostor, AMA je ukrašena Venecijanskim žbukama na zidovima, baršunastim zavjesama i kaučima, vinilnim podovima te poluprovidnim zlatnim ogledalima i metalnim detaljima koji doprinose očaravajućem estetskom dojmu. Svaki element je pažljivo odabran i postavljen kako bi stvorio jedinstvenu atmosferu koja nadmašuje granice stvarnosti.

Jedan od centralnih elemenata AMA-e je njezin kvadratni oblikovani bar, izrađen od visokokvalitetnog poliranog crnog granita. Osim što je estetski impresivan, ovaj bar služi kao centralno mjesto okupljanja gdje posjetitelji mogu uživati u inovativnim koktelima i sirovim delicijama, dok se istovremeno uranjaju u futurističku atmosferu.

priča

Štoviše, AMA ne samo da pruža estetsko zadovoljstvo već i funkcionalnost. Prostori poput barova, zidova s vinima, čekaonica ili garderobe integrirani su s besprijekornim stilom, omogućavajući potpuno uronjenje gostiju u futurističku fantaziju koja oživljava svijet Blade Runnera 2049 na nevjerojatan način.

gastro

bar

priča

Kroz spoj inovativnog dizajna, pažljivo odabranog ambijenta i jedinstvenih gastronomskih iskustava, AMA se nameće kao nezaobilazno odredište za sve ljubitelje futurističke estetike i vrhunskog uživanja u koktelima i gastronomskim delicijama. Ovdje, svaki posjetitelj ima priliku doživjeti nešto posebno, nešto što oživljava maštu i otvara vrata prema budućnosti.