Ružmarinova voda je učinkoviti saveznik protiv ispadanja kose

Ljepota

Gusta, sjajna, jaka i zdrava. Upravo takva kosa, dugačka ili kratka, privlači poglede, a upravo takvu kosu svatko od nas želi imati. Kozmetika Afrodita dobro poznaje želje i očekivanja svojih kupaca te je predstavila novu kolekciju proizvoda za njegu kose ESSENCE OF NATURE, namijenjenu cjelovitom rješavanju različitih problematika kose i vlasišta.

Nije slučajnost da novi proizvodi, osim omiljenih tradicionalnih sastojaka, kao što su kopriva, češnjak i ružmarin, arganovo ulje, aloe vera i bijela glina, sadrže prirodna eterična ulja: ulje metvice, limuna, naranče i ružmarina. Moć prirodnih formula linije za kosu ESSENCE OF NATURE zaokružuju tehnološki razvijene aktivne tvari, kao što su crinipan green, niacinamid, hijaluron, keratin i salicilna kiselina, koje uz potporu znanstvenih istraživanja učinkovito djeluju na kosu. Kolekcija obuhvaća četiri jedinstvena šampona u količinski praktičnijoj ambalaži od 320 mililitara, kojom se brend želi približiti i mlađim generacijama kupaca.

ružmarinova voda

Essence of Nature kolekcija

Kolekciju čine šampon za čišćenje masne kose – s koprivom i bijelom glinom, šampon za jačanje protiv opadanja kose s češnjakom i ružmarinom, smirujući šampon protiv prhuti s crinipanom – revolucionarnim tehnološki aktivnim sastojkom koji ima antimikrobni učinak te hranjivi šampon za oštećenu, suhu i obojenu kosu s arganovim uljem.

Osim navedenih šampona, novu Afroditinu kolekciju upotpunjuju balzam 2-u-1, koji je istovremeno revitalizirajući balzam i maska s kokosovim uljem i hijaluronom te ružmarinova voda za rast i protiv opadanja kose, najpopularniji i najprodavaniji proizvod iz linije.

Kvalitetni i pristupačni Afroditini proizvodi za kosu s prirodnom notom pozivaju na to da se presele među naše prste i kosu te na kupaonske police. Dostupni su u drogerijama i ostalim prodajnim mjestima diljem Hrvatske te u Afroditinoj web-trgovini.