Pet Old Money stylinga koje ćete htjeti nositi

Moda

Kad pomislimo na bezvremenost, kvalitetu, sofisticiranost i eleganciju MaxMara je jedan od prvih brendova koji nam dođe na um. Veliki povratak old money estetike koja je uzela maha još prošle godine sigurno polazi i od ovog talijanskog brenda koji se može svrstati u top 3 predstavnika tog estetskog smjera među europskom publikom. Nova pre-fall kolekcija koju već možete pronaći u MaxMara trgovini na adresi Frane Petrića 5 u Zagrebu, donosi komade koji će vam biti idealni za ovo prijelazno razdoblje, ali i u ranu jesen kada je vrijeme još uvijek dovoljno lijepo da si možete priuštiti i poneku laganiju odjevnu kombinaciju.

Odabir lokacije za snimanje ovog editoriala nije slučajan. Na svakom koraku ovog posjeda postoji neki prirodni bella vita trenutak povezan s prirodom i svim njenim bojama. Sigurno se možete zamisliti da hodate po svježe pokošenoj travi na neki lijepi sunčani dan odjeveni u maksi svilenu tuniku u nježnim zemljanim tonovima? Lakoća nošenja i mogućnost kombiniranja je nešto što će vas vjerojatno oduševiti u pre-fall kolekciji MaxMara. Svaki komad se može nositi na bezbroj načina i sigurno ga možete implementirati u ormar za više sezona.

Komad sezone je baloner, a u pre-fall kolekciji smo pronašli doista poseban primjerak. Oversized bijelo baloner od čvrstog pamuka s kombiniranim rukavima od pletene vune je siguran best seller koji želimo posjedovati.

Pre-fall kolekcijom dominiraju prirodni materijali poput mekanog pletiva, pamuka, vune i svile, a paleta boja varira od zemljanih tonova do vibrantne crvene koja i dalje dominira kao jedna od poželjnijih boja sezone. Upravo je vatreno crvena zastupljena u looku koji nam je jedan od najdražih iz ove kolekcije. Radi se o kombinaciji pletenog topa s rupičastim uzorkom i pripadajućih vrućih hlačica. Ako ste pratili BURO. onda znate da su vruće hlačice opet u trendu, a ovaj model dolazi s izrazito visokim strukom i rupičastim detaljima. Look smo zaokružili s crvenim klasičnim blejzerom. Ovaj model hlačica će jednako dobro pristajati i s voluminoznom košuljom koju smo također odabrali za snimanje, ako želite napraviti modni statement.

Bijela košulja s oversized rukavima je izrazito moćan komad koji će podići i najobičnije traperice. U ovom slučaju je dala neklasični izgled, klasičnim bijelim pamučnim  hlačama muškog kroja, a look smo zaokružili s kožnim crnim remenom.

Sezona balerinki je u punom jeku i ako tražite minimalističku verziju ovog modela, obavezno obratite pažnju na ponudu koju MaxMara ima za pre-fall sezonu. Pronaći ćete ravne balerinke  od nappa kože s dva tanka remenčića u crnoj, boji kože i crvenoj boji. Iznimno su lagane na nogama dovoljno sofisticirane da ih možete nositi i u večernjim prigodama.

Kreativno vodstvo: Ana Pavić

Produkcija: Antonija Pejković

Fotografija & Video: Franjo Matković

Styling: Ana Nikačević

Asistent stilista: Filip Paljak

Make up & kosa: Iva Rukavina

Model: Gloria (Legion Models)

Posebna zahvala: Vuglec Breg

Kolekcija je dostupna u MaxMara trgovini (Frane Petrića 5, Zagreb) i na web stranici www.maxmara.com