Peggy Gou ima nevjerojatno dobru kolekciju dizajnerskih torbi

Moda

Ona je ikona električne glazbe, ali i žena koja besprijekornog smisla za estetiku koji se prelijeva na njezin prostor u kojem živi kao i na modni stil. Kombinacije koje DJ-ica Peggy Gou nosi su cool, urbane i suvremene, no, jeste li primijetili njezinu kolekciju torbi? Mi jesmo i jedna je od boljih koje smo vidjeli u posljednje vrijeme. I da, čini se kao da Peggy ima poseban stan u kojem čuva samo dizajnerske torbe jer poseduje nevjerojatnu količinu velikih, srednjih i minijaturnih torbica.

Peggy Gou ima gotovo svaku dizajnersku torbu koja nam se nalazi na listi želja

Prvo što ćete uočiti je da Peggy obožava torbe Bottega Venete i ima zavidan broj različitih modela. Od svih aktualnih, čini se da joj je trenutno omiljeni model Andiamo torba u maxi veličini. Do sada smo pod njezinom rukom vidjeli Andiamo u nježno ružičastoj nijansi, u kombinaciji zelene i žute boje, a pozirala je i s modelima manjih dimenzija – Kalimero torbom u neodoljivoj crvenoj nijansi.

bottega veneta
Peggy Gou bottega veneta

Hermes je naravno drugi njezin favorit kada su torbe u pitanju i posjeduje nekoliko modela Birkinice različitih nijansi, od kojih nam je za oko zapela ona u zelenoj i tamnoplavoj nijansi, a uz Bikrin model posjeduje i Kelly torbe. Primijetili smo i nekoliko Louis Vuitton modela od kojih su najčešće Speddy torbe – od trapera ili kože. Tu je i neodoljiva mini crossaint torba francuskog brenda koju je kombinirala u all denim outfitu.

kolekcija torbi
hermes torba
dizajnerska torba
dizajnerske torbe

Personalizirane torbe su ovogodišnji trend kojem se priključila pa su njezini LV modeli najčešće ukrašeni s privjescima i mikrotorbama istog ili drugog brenda. Chanel, Staud, Prada Nylon torbe – nastavite niz – koju god dizajnersku torbu imate na listi želja, Peggy Gou je vjerojatno već nosi ispod ruke. Posebno nam se sviđa njezina selekcija Chanel modela jer nije riječ o onim klasičnim i bestsellerima iz Chanel ponude već rijetkim i često vintage modelima koji su zaista pravi kolekcionarski piece. Tu je i nešto popularnija Chanel 22 torba koju ima u traper i kožnoj varijanti. Ako tražite profil gdje ćete vidjeti najpoželjnije modele dizajnerskih torbi i outfite kako ih kombinirati, profil ove DJ-ice je virtualno mjesto na kojem želite biti.

Peggy Gou
Peggy Gou

Peggy Gou

Peggy Gou