Ovo su omiljene traperice Hailey Bieber iz kojih se ne skida

Moda

U svijetu trapera jedan brend se nametnuo kao celebrity favorit, a na čelu ovog pokreta obožavatelja stoji Hailey Bieber koja je vjerojatno kupila svaki modle Agolde traperica. Ovo je kalifornijski brend koji je osnovan još 1993. godine, ali je 2014. godine doživio novi boom zahvaljujući Jeromeu Dahanu koji je osnivač svjetski poznatih brendova Citizens of Humanity i 7 For All Mankind. Dahana nazivaju kraljem jeansa što nije čudno s obzirom na uspješnost njegovih brendova koji su na tržištu uspjeli nadvladati sve kultne traper brendove.

TRAPERICE HAILEY BIEBER

Agolde Jeans je obožavan zbog kvalitete jeansa koji koriste za izradu svojih kolekcija i etičkog poslovanja. Naime svi komadi s potpisom brenda se proizvode u Los Angelesu i u Turskoj, a sam proces nabave materijala i proizvodnje je strogo kontroliran.

TRAPERICE HAILEY BIEBER

Naravno da Agolde nije jeftin brend i da ćete za njihove traperice izdvojiti do 400 eura ovisno o modelu koji želite. Kad smo kod modela, Agolde ima sve krojeve koje možete zamisliti, a daleko najpopularniji kroj iz njihove ponude je loose fit koji najčešće nosi Hailey Bieber.

Sada kada je trudna doslovno se ne skida iz širokih Agolde Jeans traperica, a i prije trudnoće su joj ovi modeli postali zaštitni znak naravno uz mokasinke, bijele čarape i neki oversized sako ili jaknu.
Veliku ponudu Agolde Jeans možete pronaći na MyTheresi, ali dostupni su i na Zalando platformi.

TRAPERICE HAILEY BIEBER