Ova nježna nijansa je savršen izbor za proljetnu manikuru

Ljepota

Kad se zasitimo kompliciranih dizajnova na noktima, jedna odvažna, ali suptilna boja može imati jednako dramatičan i elegantan efekt. Jednobojne manikure funkcioniraju dobro na svim dužinama i oblicima noktiju zato su uvijek siguran izbor, no ne bojte se situaciju začiniti pomalo neočekivanim izborom boje.

Za ovu proljetno/ljetnu sezonu najavljen povratak upravo pastelnih nijansi, a to je potvrdio i Pantoneov izbor boje godine, pa je sada pravi trenutak da potražite inspiraciju među takvim nijansama.

Nježna mint nijansa potpuno odgovara prozračnim i vedrim tonovima kojima se instinktivno vraćamo u toplijem dijelu godine. Svijetli ton poput ovog izgleda će odlično na rukama kada ”uhvatite” malo boje, a to znači da se ovoj nježno zelenoj nijansi možete vratiti i u ljetnim mjesecima. Iako se na prvi pogled može činiti kao minimalistički izbor, za postizanje nešto odvažnijeg efekta možete se poigrati kombinacijom zasićenijih i manje zasićenih nijansi, mint boju možete kombinirati s drugim pastelnim nijansama ili se odlučiti za suptilni apstraktni dizajn te francusku manikuru u ovoj hit boji.

U nastavku smo izdvojili nekoliko stylish načina kako uklopiti ovu boju u poželjnu manikuru ove sezone.

Foto: Instagram