Kvalitetne komade od lana i pamuka pronašli smo u novoj Staša kolekciji

Moda

Svaka sezona donosi novo uzbuđenje, ali proljetno-ljetna kolekcija brenda STAŠA posebno se ističe svojom jedinstvenom inspiracijom i pažnjom prema detaljima. Dizajnerica ističe kako ovo nije samo kolekcija, već i oda prirodi, sa svakim komadom pažljivo osmišljenim kako bi odražavao ljepotu i stopio s našim okruženjem.

U kolekciji su materijali koji donose čaroliju prirode direktno na vašu kožu. Lan, viskoza i pamuk, birani su ne samo zbog svoje estetske privlačnosti, već i zbog svoje funkcionalnosti i udobnosti. Svaka tkanina nosi certifikat Oeko-Tex, potvrđujući predanost održivosti i ekološkoj odgovornosti. 

staša kolekcija

Osjećaj luksuza kombiniran s ekološkom sviješću čini ovu kolekciju savršenim izborom

Koncept ove kolekcije je jednostavnost i elegancija. Modeli su osmišljeni da lepršaju na vjetru, pružajući osjećaj slobode i lakoće. Diskretni volani dodaju notu dinamike, unoseći živost u suptilni minimalizam. Svaki komad nježno klizi s tijela, omogućujući vam da se osjećate ugodno i samouvjereno u svakoj prilici.

Staša Design

Inspiracija za boje dolazi direktno iz prirodnih pejzaža. Duboka crna, nijanse pijeska, maslinasto zelena te svijetlo i tamno plava boje su koje odražavaju raznolikost i ljepotu okruženja. Ove boje ne samo da su vizualno privlačne, već i prenose osjećaj smirenosti i povezanosti s prirodom. Savršene su za stvaranje sofisticiranih, a opet opuštenih modnih kombinacija.

Eko-print je još jedan ključni element ove kolekcije. Suptilan, ali izrazito učinkovit, eko-print dodaje dubinu  svakom komadu. Ovaj detalj podsjeća na našu posvećenost očuvanju prirode, integrirajući ekološku osviještenost u sam dizajn odjeće. Svaki print priča priču i unikatan je. Za izradu Eko-printa zaslužna je Silvia Kranjec Gajić koja stoji iza brenda “One with nature”.

Kako bi kolekcija u potpunosti dočarala svoju inspiraciju, snimanje je održano na lokaciji Štinjana u Pulskom zaljevu. Ovaj krajolik, gdje se susreću kamen i more, pružio je savršenu pozadinu za predstavljanje odjeće koja spaja tradiciju i suvremenost. “Željeli smo da bude taj kontrast između tvrdog kamena i mekoće mora, tako se kolekcija savršeno spojila s pozadinom”, govori dizajnerica. Kolekciju je moguće pogledati 1. lipnja u Zagrebu, na otvorenju Studija 78, Ozaljska 78.