Kabine u Taormini koje potpisuje Dior su napravljene za odmor iz bajke

BELMOND HOTEL TIMEO DIOR LIFESTYLE Putovanja Stil taormina

U srcu talijanskog bisera, grada Taormine na Siciliji, poznatog po svojoj raskošnoj arhitekturi, fascinantnoj povijesti i spektakularnom pogledu na Etnu, leži skriven dragulj – Belmond Hotel Timeo. Ovaj elegantni hotel, sa svojim bogatim naslijeđem i neusporedivom ljepotom, sada dodaje novu dimenziju luksuzu i opuštanju s predstavljanjem kabina za wellness koje potpisuje Dior. Riječ je o lokaciji koja je nakon druge sezone serije The White Lotus, na mnogo wish lista.

Dior

Dior kabine za bajkoviti i luksuzni odmor

Savršeno smještene iznad Taorminske obale, ove kabine predstavljaju spoj elegancije, udobnosti i izvanrednog dizajna. Stvorene kao utočište iz bajke, svaka kabina uronjena je u mirisnu mediteransku vegetaciju, pružajući gostima osjećaj privatnosti i blagostanja. Svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi stvorio intimnu atmosferu u kojoj se gosti mogu opustiti i prepustiti svim čarima ove prekrasne destinacije.

Dior

Dior, sinonim za eleganciju i luksuz, donosi svoj prepoznatljivi pečat u ove kabine, transformirajući ih u čarobno utočište za wellness. Svaki element, od dizajna interijera do kvalitete proizvoda za njegu kože, odražava vrhunsku kvalitetu i pažnju prema detaljima koju možete očekivati od ovog renomiranog francuskog brenda. Uz izvanredan dizajn, kabine također nude jedinstvene wellness tretmane koji su osmišljeni kako bi gostima pružili potpuni osjećaj opuštanja i revitalizacije. Od ekskluzivnih tretmana lica do masaža tijela, svaki tretman osmišljen je kako bi naglasio ljepotu i vitalnost svakog gosta.

Dior

italija

No, ljepota ovih kabina nije samo u njihovom unutarnjem sjaju. Njihova lokacija na terasi hotela pruža spektakularan pogled na more i antički teatar, stvarajući nezaboravne prizore koji ostavljaju bez daha. Gosti mogu uživati u ovoj nevjerojatnoj panorami dok se opuštaju na terasi ili se prepuste blagodatima tretmana za wellness.

odmor

sicilija

Kabine u Taormini koje potpisuje Dior nisu samo prostor za opuštanje, već su prava destinacija iz snova za one koji traže istinsko iskustvo luksuza i udobnosti. Sa svojom kombinacijom vrhunskog dizajna, wellness tretmana i spektakularne lokacije, ove kabine pružaju gostima priliku da se prepuste čarima sicilijanske ljepote i stvore nezaboravne uspomene koje će trajati cijeli život. Naime, one će biti dostupne do listopada u sklopu samog hotela.