Tetovaža za pomoć njuškicama: održava se Charity Tattoo party

Stil

Već nekoliko godina za redom u Rijeci se održava Charity Tattoo Party humanitarnog karaktera, a ove godine očekuje se najveći odaziv kao i najveći broj tattoo eksperta – njih više od 25 pa možete biti sigurni da ćete doći na red. Ako u planu imate novu tetovažu ili pirceing, u Rijeci 18. svibnja možete otići kući s novim body artom i učinjenim dobrim djelom – sva zarada odlazi za pomoć životinjama u azilima.

Organizatori najavljuju novi prostor, lijepo i prostrano dvorište u kojem će se točiti pivo, raditi koktel i održati buvljak. Tu su i neke dodatne aktivnosti ali za to ćete trebati navratiti do eventa kako biste saznali o čemu je riječ. Prošle godine prikupljeno je oko 10 tisuća eura koji su otišli kao pomoć azilima, a ove godine očekuje se i veći iznos.

Rijeka

Charity Tattoo Party nastao je idejom humanitarnog tetoviranja koje je pokrenula Iva Davidović iz Barbadossa tattoo studija, a na tu ideju nadovezala se i Anja Ferenčić iz studija Forever Yours. Događaj su zamislile kao opušteno druženje na kojem posjetitelji imaju priliku dobiti tetovažu ili piercing od vrhunskih artista iz Hrvatske i svijeta po povoljnijem iznosu koji odlazi za dobre svrhe.

Charity tattoo party

Naravno, na event možete doći i ako se ne želite tetovirati već samo uživati u dobroj atmosferi, playlisti DJ-a i druženju. Iz organizacije smatraju da potencijal ovog jedinstvenog eventa može doći na svjetsku razinu i planiraju ga proširiti na ostale gradove Hrvatske i Europe s uvijek istim konceptom – pomoći potrebitima. Donacije su zamišljene kao pomoć pojedincu u nevolji ili bilo kojoj organizaciji. Adresa jednodnevnog party je Brajdica 1.

Charity tattoo party