Haljine inspirirane Bridgertonom koje ćemo nositi ovog ljeta

Moda

Bridgerton ludnica i dalje traje jer su prije nekoliko dana izašle prve četiri epizode treće sezone. Naravno da smo ih već uspjeli pogledati i sada je ponovo krenulo iščekivanje sljedeće četiri epizode čiji je izlazak najavljen za lipanj. Osim romanse i intriga koje već krase sezonu, s Penelope Featherington i Colinom Bridgertonom u fokusu priče, posebnu pažnju su nam privukle neodoljive haljine koje su nosili glavni likovi.

bridgerton

penelope

postava

Haljine inspirirane Bridgertonom

Bridgerton je osvojio srca mnogih već prvom sezonom, ali ne samo zbog ljubavnih priča, drame i zanimljivih zapleta, već i zbog modnih odabira i preobrazba koji postaju bolji svakom sezonom. Svaka boja i detalj su pomno osmišljeni i usklađeni u savršenim kombinacijama od glave do pete. Svaka preobrazba je napravljena besprijekorno, čak i preobrazbe muških glavnih likova (što je i dalje jedna od glavnih tema na TikToku). Svaka haljina je napravljena iz jedinstvenog miksa povijesne odjeće i modernih detalja, a neke lookove iz sezone bismo i mi voljeli obući.

Od citrusne palete Penelope Featherington (barem u prve dvije sezone) i plavih nijansa koje krase haljine Eloise i Francesce Bridgerton do Cressidinih upečatljivih volana, nema haljine koja nam nije upala u oko, a ako i vi želite izgledati poput ženskih protagonistica, onda ste na pravom mjestu.

Budući da prije svake ljetne sezone prolazimo kolekcije i biramo haljine koje su nam se najviše dojmile, ove godine smo odlučili otići korak dalje i odabrati ljetne haljine inspirirane likovima iz Bridgertona. Neki modeli prate krojeve haljina iz serije, dok druge krase iste ili slične boje i detalji. Među dizajnerskim modelima pronašli smo brojne ljetne opcije s volanima i cvjetnim detaljima, dok s druge strane high street dućani imaju haljine u živopisnim bojama koje bi se bez problema uklopile u paletu boja iz serije. Dužine haljina se razlikuju, ali mislim da ćete na haljinama s našeg popisa jasno vidjeti neke sličnosti s predivnim dizajnima iz serije.