Dizajnerski predmet žudnje: Monk barska stolica

Stil

Volimo tražiti inspiraciju za uređenje našega doma među renomiranim domaćim dizajnerskim studijima. Naša dizajnerska scena servira nam komade namještaja koji se lako mogu uklopiti u životne prostore dajući im dašak modernog i sofisticiranog. U tu kategoriju spada Prostoria, vrhunska firma namještaja poznata po svojoj posvećenosti kvaliteti materijala i izradi proizvoda koji su često izrađeni od prirodnih materijala. U potrazi za komadom koji će se nenametljivo, a opet odvažno uklopiti u kuhinju, za oko nam je zapela barska stolica iz kolekcije Monk iza koje stoji dizajnerski studio Grupa.

Monk barska stolica

Barska stolica je novi proizvod Prostorijine kolekcije Monk i već je postala među najtraženijim komadima namještaja. Njezin oblik je  je izveden iz tipologije metalne strukture koja je dodana kolekciji kao alternativa drvenim nogama. Metalna struktura baze kruži oko naslona sjedala, tvoreći naslon.

monk barska stolica

Sjedalo je izrađeno od savijene šperploče, kao u stolicama i foteljama iz Monk kolekcije, presvučeno tkaninom ili kožom. Stolice dolaze u više boja koje će se savršeno prilagoditi estetici vaše kuhinje te možete birati između dvije visine.

monk barska stolica

Monk barska stolica s naslonom

U Monk kolekciji, pronašla se i barska stolica s naslonom i malko drugačijom metalnom konstrukcijom. Sjedalo i naslon izrađeni su od savijene šperploče, slično kao u stolicama i foteljama Monk te su presvučeni tkaninom. Ovdje možete birati između dvije strukture: barsku stolicu s četiri noge ili sa sled podnožjem. Stolice s naslonom dolaze u više boja i u dvije različite visine.