5 hair trendova za ljeto koje nose naše influencerice

Ljepota

Svakodnevno pratimo najnovije hair trendove tražeći inspiraciju kako bismo napravili trendi promjenu na svojoj kosi. Nije bitno jeste li osoba koja voli eksperimentirati s kosom ili čuvate svaku vlas, i mala promjena može podići vaš izgled, bilo da je riječ o novoj boji ili načinu na koji ćete stilizirati kosu. Ideje tražimo kod domaćih influencerica koje jako dobro nose ono što je u trendu. Zato smo napravili popis pet hair trendova na primjeru naših pet influencerica, vjerujemo da će vas inspirirati.

Bob frizura: Dora Martinović

Dora Martinović je pravi primjer zašto se ne morate bojati skratiti kosu. Nekoć ozloglašeni, bob je danas oličenje klasične frizure i možete ga nositi na sto načina. Što se duljine tiče, ima doista širok raspon: od duljine kose do ključnih kosti pa sve do micro boba koji uokviruje vaše lice. Bob je odličan za sve tipove i teksture kose, jedino se posavjetujte s frizerom koji styling najbolje odgovara vašoj kosi i obliku lica. Dora Martinović svoj bob zna nositi u casual varijantama s modnim dodacima na glavi poput marame, a obožavamo njezin sleek bob u glamuroznim izdanjima.

hair trendovi influencerice

Sleek bun: Luna Valas

Niska zalizana punđa je bezvremenska: oduvijek je predstavljala sofisticirani, elegantni izgled, a danas je ultimativna frizura clean girl estetike. Sleek bun je također savršena frizura ako niste stigli oprati kosu, a morate biti na nekom važnom mjestu. Luna Valas besprijekorno skuplja svoju plavu kosu u punđu i odlično je kombinira s prekrasnim statement naušnicama. Primijetili smo da Luna voli nositi takozvanu “spiky“ punđu koja se kao trend s početka 2000-ih vratila u modu. Punđa gdje je prednji dio zalizan, a vrhovi kose „šiljasto“ vire iz punđe, daje potpuno novu, pomalo zaigranu dimenziju klasičnom sleek bunu.

hair trendovi influencerice

Duži bob: Mateja Sučević

Ako ste u procesu puštanja kose koja je nekoć bila u bobu, ne očajavajte nad svojom poludugom kosom jer je upravo ona u trendu! Nose se frizure do ramena ili malo iznad ramena, a moramo reći koliko sjajno ova dužina stoji svakom obliku lica i tipu kose. Naša inspiracija za ovu frizuru je Mateja Sučević koja jako dobro stilizira svoju poludugu kosu: odlično joj stoji i isfenirana kosa, ispeglana i prirodno valovita. Mateja je pokazatelj da sa svojim dužim bobom možete napraviti čuda!

hair trendovi influencerice

Bakreno crvena boja: Paula Sikirić

Crvena boja kose ne izlazi iz mode! U jesen i zimu su se po frizerskim salonima tražile prigušene crvene nijanse u kombinaciji sa smeđim nijansama, no ljeto se vratilo i želimo vatrene bakrene tonove! Crvena kosa je zaštitni znak Paule Sikirić koja nam je pokazala koliko dobro ova boja stoji na bob frizuri. Ako razmišljate o šišanju na bob, možda biste mogli i posegnuti za crvenim nijansama farbe.

hair trendovi influencerice

Prirodno valovita/kovrčava kosa: Ivana Pirizović

Ivana Pirizović nam je hair goals i svaki put se oduševimo volumenom i punoćom njezine kose. Volimo Ivanine isfenirane lookove, no moramo priznati da smo zaljubljeni u njenu prirodno kovrčavu kosu. Ljeti želimo držati našu kosu prirodnom, bez korištenja toplinskih uređaja, a beach waves u ljetnim mjesecima nikad neće izaći iz mode. Zato ako imate prirodno valovitu ili kovrčavu kosu, pustite ju da bude takva kakva je, neukroćena i prekrasna, samo nemojte zaboraviti na posebnu njegu svoje kose kako bi ona ostala zdrava i sjajna. Ovdje možete pročitati kako Ivana Pirizović njeguje svoju kovrčavu kosu.

hair trendovi influencerice
hair trendovi influencerice