Uvijek smo u potrazi za novom maskarom, a ova njeguje i podiže trepavice

Ljepota

Zagrebačka Lauba na jedno večer je zablistala u ružičastoj nijansi, a u istom tonu stigli su uzvanici koji su se upoznali s novitetom kozmetičke kuće Maybelline. Novom maskarom Lash Sensational Firework brend podiže trepavice do neslućenih visina. Maskara je dizajnirana za dinamičnu gradsku djevojku koja odiše neodoljivom mješavinom stava, samopouzdanja i stila. Ovaj revolucionarni dodatak  kultnoj kolekciji Lash Sensational oživljava i rasplamsava trepavice na način koji je usporediv upravo s vatrometom, u što su se uvjerili uzvanici na eventu.

Maybelline maskara

Ono što izdvaja Firework maskaru je njena SuperSpark Brush tehnologija. Naziv je inspiriran vatrenim iskrama jer četkica SuperSpark daje blještav rezultat, a mali zupci odvajaju trepavice od korijena do vrha pružajući ravnomjerno, dosljedno nanošenje. Spiralan dizajn četkice pruža izvanredan učinak za ultra voluminozne i duge trepavice. Također, s formulom koja sadrži Pro Vitamin B5, ova maskara ne samo da daje izvanredan učinak od 360°, već trenutno podiže i njeguje vaše trepavice koje postaju ultra-voluminozne, nevjerojatno duge i besprijekorno uvijene dok kratke i tanke trepavice postaju stvar prošlosti.

maskara Lauba

Pro Vitamin B5, poznat po tome što zadržava vlažnost i poboljšava mekoću dodan je kao regenerator za trepavice, a formula s visokom razinom polimera osigurava izgled otporan na razmazivanje. Ova je formula osmišljena kako bi pružila snažan volumen trepavicama bez osjećaja težine. Mineralni pigmenti dolaze u kombinaciji s pojačivačima boje te pomažu stvoriti tamnu zasićenu boju za izvanredan učinak.

nova maskara
Maybelline maskara

Za najbolji rezultat potrebno je uvući štapić maskare uz sam korijen pa ga okrenuti dok se podiže kroz dužinu trepavica, što omogućuje četkici 360 SuperSpark definirati trepavice ostavljajući ih eksplozivno voluminoznima te savršeno razdvojenima. Maybelline Lash Sensational Firework maskara savršeno se prilagođava i svakoj prilici, bilo da ona zahtjeva prirodan ili dramatičan, glamurozan izgled. 

Za lansiranje Lash Sensational Firework maskare Maybelline New York udružio je snage s kraljicom samopouzdanja Emily Ratajkowski koja nas poziva da prihvatimo svoj unutarnji vatromet i svakim treptajem pokažemo beskompromisni stav.

Maybelline maskara

Predstavljanje novitetea i večer u jednom od najljepših zagrebačkih prostora, autentičnoj i urbanoj  Laubi, uveličala je glazbena diva Jelena Rozga, nakon koje je sveprisutne rasplesala DJ Forora, koja se na sceni istaknula svojim originalnim i energičnim DJ setovima. 

Jelena Rozga
JELENA ROZGA
Elena Dizdar
ELENA DIZDAR
KARMEN NIVIĆ
Lara Vukušić
LARA VUKUŠIĆ
MAJA MILETIĆ
Ema Luketin Dušan Petrović
DUŠAN PETROVIĆ I EMA LUKETIN