Ova torba, haljina i cipele iz Zare su najbolji ljetni styling

Moda

Sezona je ljetnih vjenčanja i ako vas je zahvati val udaja u društvu, onda znate da je to financijski iscrpljujuć sport. Naravno da želite izgledati najbolje na vjenčanju vama drage osobe, ali isto tako vjerojatno ne želite potrošiti puno novaca za outfit. Kada se odijevate za neke posebne prigode uvijek je važno da kupite komad koji ćete u budućnosti moći ponoviti i koji ćete nositi. Lako se zanijeti i pokleknuti pred navalom trendova pa završiti s komadom koji ćete kasnije baciti na dno ormara što nije neka održiva opcija. Zato smo složili styling iz Zarine ponude koji je stvarno elegantan i prigodan, a neće vas baciti u dug na kartici.

Styling iz Zare za ljetne prigode

Glavnu ulogu ima jedna plavo-zelena (ili mint) haljina golih ramena koju smo već stavili u košaricu prošli tjedan kad smo je primijetili u sklopu nove kolekcije. Možemo vam posvjedočiti iz prve ruke da je pletivo kvalitetno, gusto i teško te jako dobro prianja na tijelo. Haljina kao detalj ima samo ukras na grudima koji formira oblik košarice. Košarice nisu podstavljene, a u predjelu dekoltea se nalazi guma koja sve drži na mjestu. Drugi shopping koji smo obavili je žuta polumjesec torba od umjetne sjajne kože. Uživo izgleda izvrsno što se možete uvjeriti u Zarino dućanu. U ponudi su dvije najtrendi boje – blijedo žuta i baby plava. Cijena joj iznosi 26 eura i vjerujte nam – požurite. Rasprodat će se brzo.

Zara ove sezone ima odličnu kolekciju cipela. Doista nam je teško odabrati samo jedan par koji želimo u ormaru, a dominiraju one s udobnim niskim potpeticama. Ove žute sandale su načinjene od prave kože, koštaju 50 eura i imaju potpeticu visine 6.5 cm. Dolaze i u baby plavoj verziji. Sad kad imate gotov styling, samo nabacite neki dobar komad nakita i spremni ste za party ili ljetno vjenčanje.

STYLING
ZARA