Make up proizvod koji svi žele imati: Prada balzam u plavoj boji

Ljepota

Nismo gotovi s plavom bojom u make up-u, točnije, sa čarobnom plavom koja se u dodiru s kožom pretvara u prekrasnu nijansu ružičaste. Početkom godine, Dior sjajilo za usne nije silazilo s trendinga i to zbog svoje Icy Blue nijanse koja ostavlja prekrasni mliječni finiš na usnama. Ljetnu verziju servira Prada s balzamom za usne u plavoj boji koji je već eksplodirao na TikToku.

prada balzam za usne

PRADA ASTRAL PINK BALM

Prada je predstavila liniju od pet njegujućih balzama za usne među kojima se istaknuo onaj u plavoj boji, odnosno nijansi „Astral Pink“. Riječ je naravno o balzamu koji mijenja boju pri dodiru s kožom, prilagođavajući se tako boji vaših usana.

prada balzam za usne

Proces mijenjanja boje nastao revolucionarnom tehnologijom Micro-Blushing™. Ledeno plavan nijansa pretvara se u astralno ružičastu, odnosno u onaj ton ružičaste koji najbolje odgovara usnama korisnice.

@acquiredstyle

pale to pink in one swipe @pradabeauty @sephora #ad

♬ original sound – ACQUIRED STYLE

Ovaj balzam je također iznimno njegujući i lijepo hidratizira usne zahvaljujući infuziji ekstrakta bifidusa i ulja jojobe. Ova dva sastojka vlaže usne te štite njihovu barijeru. Pro tip: ružičasta boja jako lijepo stoji na obrazima pa balzam možete koristiti i kao rumenilo. Balzam dolazi u elegantnom metalik pakiranju te postoji mogućnost ponovnog punjenja, a platit ćete ga 50 dolara.

@mussettee

Say hello to your perfect lip color! The new Prada Balm in Astral Pink is coming soon, get yours early only in the Sephora App 5/19! @pradabeauty @sephora #AD #pradabeautypartner #pradabeauty

♬ original sound – Hannah Mussette