Hailey Bieber je lansirala rumenilo koje stane u svaki džep

Ljepota

Još je prošlo ljeto Hailey Bieber na obraze i usne stavljala misteriozno rumenilo te tako kreirala trend strawberry girl koji je drmao čitavom sezonom. Trebala je proći cijela godina da saznamo o kojem je rumenilu riječ i sada nam je Hailey napokon otkrila dugo čuvanu tajnu: sa svojim brendom rhode predstavila je Pocket Blush, kremasto rumenilo koje ćemo obožavati nositi sa sobom.

Kao što i samo ime implicira, rhode rumenilo je maleno i kompaktno tako da može stati u svaki džep ili torbicu, savršeno je za putovanja i uvijek će vam biti pri ruci. Aplikator je također praktičan,možete direktno nanijeti proizvod na obraze i zatim izblendati prstima ili prstom prijeći preko aplikatora te nanijeti rumenilo na obraze i utapkati.

Efekt koji Hailey želi postići svojim novim proizvodom je „kao da ste se upravo probudili iz sna ili proveli previše vremena na suncu.“ Pocket Blush predstavlja ulazak rhode skin brenda u svijet make upa, iako Hailey kaže da nikad neće kreirati tuš za oči ili paletu sjenila jer ti proizvodi nisu autentični za njezinu priču i priču njezinog brenda. U intervjuu za Byrdie je izjavila:  „Za nas, kad zakoračimo u svijet boja, sve je prilično hibridno. Hibridna njega kože, hibridna boja—uvijek ćemo biti brend za njegu kože na prvom mjestu, to će uvijek biti prioritet. (…) Stvari bez kojih ne mogu živjeti su stvarno dobra njega kože i jako dobro rumenilo za obraze.“

HAILEY BIEBER RUMENILO

Pocket Blush dolazi u šest nijansi za svaki dan: juice box (hot pink nijansa), toasted teddy (brončana boja terakote), spicy marg (svijetlo koraljna), piggy (baby ružičasta), sleepy girl (nježno ljubičasta) i freckle (neutralna boja breskve). Rumenilo stiže u prodaju 20. lipnja, a sada se već možete predbilježiti na listu čekanja.

HAILEY BIEBER RUMENILO
HAILEY BIEBER RUMENILO
HAILEY BIEBER RUMENILO
HAILEY BIEBER RUMENILO