Amman Spa iz Sarajeva prepoznatljiv po vrhunskoj thai masaži

Ljepota

Amman Spa & Beauty Center posebno je mjesto za okrepljenje od umora i stresa, opuštanje, ali i uljepšavanje. Ovaj spa za muškarce i žene, na tri prostrana sprata ima pet soba za masažu, kozmetičku sobu, saunu, te kozmetički sprat za manikir i pedikir. Ponuda je toliko široka i spa je dovoljno prostran da možete doslovno u njemu provesti cijeli dan. U Amman Spa zaposleni su profesionalni fizioterapeuti i kozmetičarke.

 

Program lojalnosti

Osim svoje redovne klijentele, ovaj spa specifičan je i po strateškoj saradnji sa pravnim licima, gdje na principu programa lojalnosti uposlenici partnerskih kompanija mogu koristiti posebne pogodnosti u Amman Spa. Osim programa lojalnosti, Amman Spa je ponudio pravnim licima i vaučere po posebnim cijenama za praznične poklone svojim poslovnim partnerima i uposlenicima, što se pokazalo kao blagodat imajući u vidu da leđa i vrat ugroženi radom u kancelariji, podnose najveći teret tokom našeg života.

Čuvena Thai masaža

Amman Spa prepoznatljiv je i po čuvenoj thai masaži, kao jednom od rijetkih mjesta u Sarajevu gdje možete uživati u ovoj okrepljujućoj masaži.

Tradicionalna tajlandska masaža vodi porijeklo iz Indije, gdje je počela njena upotreba još prije 25 vijekova. U njoj se spajaju pozitivni efekti akupresure, joge i refleksologije tako da se njome postižu smirenost i regeneracija umornih dijelova organizma, povećava se elastičnost tijela, stimuliše se rad unutrašnjih organa i poboljšava se cirkulacija.

Osim regeneracije umornih dijelova tijela, tajlandska masaža izuzetno pozitivno utiče i na smanjenje i oslobađanje od stresa ali i kod osoba koje imaju hroničnu ili čestu glavobolju. Sportistima i osobama koje su izložene čestim fizičkim naporima preporučuje se periodični odlazak na tajlandsku masažu.

Vještine i obuku istinske thai masaže u Amman Spa prenijeli su terapeuti angažovani iz Indonezije, a osoblje ovog spa  čine profesionalni fizioterapeuti koji u sinergiji sa spa kulturom pružaju klijentima potpuno opuštanje i okrepljenje usred brzog i stresnog načina življenja.

Osim ljudskih resursa stručnih za ovaj tip masaže, u Amman Spa se nalaze i specijalni kreveti izrađeni posebno za thai masažu.

Osim masaža u Amman Spa muškarci i žene redovno dolaze na tretmane čišćenja lica, pedikir, manikir i druge brojne kozmetičke usluge.

Amman Spa možete pronaći na adresi Tabaci 7 u Sarajevu, nekoliko metara od Vijećnice.

The post Amman Spa iz Sarajeva prepoznatljiv po vrhunskoj thai masaži appeared first on FBL.