Žute haljine: komad koji ćete viđati na godišnjem odmoru

Moda

Od svih boja koje su se nametale kao potencijalni hitovi za ljetnu sezonu žuta i baby plava su se prometnule kao pobjednice. Stvar je jednostavna Ovje boje lijepo ističu preplanuli ten, a nakon dominacije ružičaste koja nam je već svima pomalo počela „izlaziti na uši“ bilo je vrijeme da se paleta malo smiri i da odaberemo nove boje. Žuta se pokazala kao najbolja opcija za haljine i to u svim nježnim tonovima. Neki će reći da je to boja maslaca, neki da je blijedo žuta, ali nije važno. Sve se nosi i sve dobro pristaje na ljetni ten.

Žute haljine s dizajnerskim potpisom

To će vam prvi dokazati neokrunjeni kralj ljetne sezone Jacquemus koji je u ljetnoj kolekciji predstavio veliki broj komada u toj nijansi maslaca. Duge slip haline, kratke polo haljine, košulja/haljine – Jacquemus je pokrio sve krojeve koji bi vam mogli zatrebati na godišnjem odmoru.

Polo haljine su jako popularne i taj kroj ćete vidjeti i kod američkog brenda Proenza Schouler, ali i brenda Self Portrait koji ima fantastičnu polo haljinu dugih rukava kja je načinjena od tankog pletiva te je možete nositi sada i u ranu jesen. Bottega Veneta ima kraću verziju slip haljine s ukrašenim naramenicama, a Kahite koji je nedavno odjneula Kendall Jenner ima vjerojatnu najljepšu (i najskuplju) žutu haljinu sezone. Radi se o modelu Coraline, napravljena je od žerseja i veže se oko vrata. Košta 2240 eura i unatoč tome se dobro prodaje te je veličina XS već nestala sa stocka, a S je ostao samo jedan primjerak.