Zara ponovo ima odlične kupaće kostime. Želimo ovih 11 modela

Moda

Što se tiče ljetnih kolekcija i kupaćih kostima, Zara se nekako uvijek nađe na prvom mjestu s veličinom ponude i trendi modelima od kojih neki nalikuju na one dizajnerske. Malo je reći da prati sve trendove na modnoj sceni jer nekako uvijek uspije biti ispred ostalih high street dućana, a ponekad čak i dizajnerskih brendova, što je sada ponovo pokazala raznovrsnim modelima kupaćih kostima.

Zara je bila jedna od prvih koja je ove godine predstavila kupaće s leopard i zebra uzorkom, a znamo da je životinjski print ove godine veliki hit na svim komadima odjeće i obuće. Predvidjeli smo i da će bijeli kupaći kostimi biti jedan od glavnih trendova kupaćih kostima, a Zara je tu također pokazala raznolikost svoje ponude. Sada je u Zarine poslovnice stiglo još nekoliko kupaćih kostima, a mi smo odabrali najbolje.

Najbolji kupaći kostimi iz Zare

Početkom ljetne sezone Zara je dodatno obogatila svoju ponudu i sada u njezinom asortimanu možete pronaći različite boje, uzorke i dizajne kupaćih kostima. U asortimanu se nalazi sve od šarenih ljetnih modela i životinjskih uzoraka do sofisticiranih i šik jednobojnih komada.

Ljubitelji minimalističkih dizajna bit će oduševljeni crnim i bijeli komadima s jednostavnim kontrastnim detaljima i jednobojnim modelima, a za sve ljubitelje maksimalizma sada postoji i nekoliko kupaćih kostima sa šljokicama, prugicama i mašnama. Nebitno jeste li tek krenuli graditi  ljetnu garderobu ili se samo spremate obnoviti svoju kolekciju kupaćih, u Zari ćete sigurno pronaći bar jedan ako ne i više modela po vašem ukusu.