Zara doista ima najbolje cipele ove sezone

Moda

Ne znam koliko sam cipela ove sezone stavila u košaricu na Zarinoj stranici. Nije da sam neki shopping manijak i opametila sam se tijekom godina da ne gomilam stvari koje onda ne nosim, nego je stvar u tome da je Zara ove ljetne sezone stvarno napravila takvu selekciju da je teško odabrati samo jedan model. Godina nije počela u tom stilu i iskreno ću vam reći da me zimska kolekcija obuće nije posebno oduševila. S proljećem se sve promijenilo i Zara je najavila udarnu sezonu u kategoriji modnih dodataka s naglaskom na cipele koje su proizveli u svim mogućim bojama, materijalima i visinama potpetica.

Zara ljetna kolekcija cipela

Modeli koje sam odabrala ne čine ni 30% aktualne ponude ali su dovoljno raznoliki da vidite da je Zara zahvatila sve moguće trendove koji postoje. U izboru se nalaze niske sandale kojih imate napretek i pored onih best-seller kožnih natikača koje dolaze u svim mogućim bojama sada su predstavili niz kožnih sandala s konopima u raznim bojama i uzorcima. Ako još niste kupili neke ravne sandale za godišnji odmor, trk na stranicu i pogledajte novu kolekciju.

Neke od cipela iz ovog izbora su postali viralni komadi. Posebno mislim na jednostavne sandale u crvenoj i bež boji koje krasi veliki cvijet. Vidjet ćete ih na TikToku i na Instagramu u svim mogućim kombinacijama. Nova kolekcija ima pregršt modela s mašnama koje su (uz cvijeće) najpopularniji dodatak na odjeći i cipelama. Ako tražite kitten heel, Zara ima najveću moguću ponudu sandala i cipela u raskošnom izboru boja.

Na nekim modelima je primjetan utjecaj Prade (jer Pradu svi kopiraju ove godine) kao i brenda Miu Miu kojem su očito posvećene nove ravne sandale s konopima. Za večernji izlazak i neki glam look tu su raskošne sandale s kristalima koje lako možete zamijeniti za neki dizajnerski model.

ZARA

Veliki hit sezone je animal print (leopard vodi igru) i tu naravno nisu zakazali te vas očekuju sandale i cipele u ovom printu s različitim visinama potpetica.