Zaljubljeni smo u nove My Choice heklane kupaće kostime

Moda

Naziv nove My Choice kolekcije “Festina Lente”, što znači “požuri polako”, savršeno oslikava strpljenje i vrijeme potrebno za izradu ručno rađenih komada, ali i šarm otočkog života gdje vrijeme prolaze sporije, kvalitetnije, ispunjenije – ističe Lidija Lešić koja stoji iza brenda i predstavlja neodoljive heklane kupaće kostime, dodatke i odjeću za ljeto.

Nova My Choice kolekcija

Kolekcija donosi dva nova modela kupaćih kostima. Napravljeni od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i udobnost, idealni su za sunčane dane na plaži. Uz kupaće kostime, kolekcija sadrži i dva heklana kompleta – jedan s hlačama i topom te drugi sa suknjom i topom. Oba su dostupna u dvije varijante, potpuno jednobojni ili s rubom u baby plavoj boji.

My Choice
My Choice
Lidija Lešić

Svi modeli su one size, prilagodljivi različitim tipovima tijela, čime se naglašava inkluzivnost i univerzalna ljepota. Tu je i novi model šeširića bež boje, koji dolazi u jednobojnoj varijanti ili s plavim rubom. Velika heklana torba, koja se ponovo vraća u ovoj kolekciji, posebno se ističe s utrošenih 2200 metara konca. Zaokružujući kolekciju, tu su i elegantne naušnice smeđe ili off white boje, izrađene od papirnog konca.

heklani kupaći kostimi My Choice

My Choice nastavlja slaviti ručni rad i kvalitetu kroz svaku novu kolekciju, pružajući jedinstvene i bezvremenske modne dodatke. Svaki komad iz kolekcije odražava strast prema detaljima i predanost očuvanju tradicije ručne izrade, što je srž brenda. Želimo istaknuti važnost slow fashiona, odnosno sporog i predanog pristupa u izradi odjeće. Mirni, romantični, otočki način života, koji inspirira ovu kampanju, podsjeća nas na ljepotu života u sporijem ritmu, gdje se cijeni svaki trenutak i svaki detalj.

ljetna kolekcija
kupaći kostimi lidija lešić

Snimanje kampanje održalo se na prelijepom otoku Visu, gdje su osunčane kadrove zabilježili talentirani Danko Šimunović i Prosper Filipović. U ulozi modela ponovno našla vlasnica brenda Lidija Lešić, uz Klaru Blažević, čija je prirodna ljepota savršeno upotpunila kolekciju. Lidija nadodaje – zahvale svima koji su uključeni u stvaranje ove kampanje, a najviše Kseniji i Slavici bez kojih My Choice ne bi bio tu gdje je. Za više informacija posjetite web stranicu mychoice.hr ili Instagram profil @mychoice.hr.

My Choice lidija lešić
My Choice
My Choice