Vraća se ASICS model iz 90-ih i svi će željeti nositi jedan par

Moda

Brend ASICS trenutno je jedno od najpoželjnijih imena na sneaker sceni i svako malo svjeočimo novoj kolaboraciji s umjetnicima i dizajnerima koji klasični sportski dizajn pretvaraju u najpoželjnije streetwear tenisice. Danski brend HAY još je jedan u nizu onih koji je zavirio u ASICS arhivu, obratio pažnju na ASICS Skyhand model i ovoga puta nam donio jednu od šarenih i vrlo primamljivih tenisica.

suradnja tenisice ASICS

Suradnja je predstavljena za vrijeme Tjedna dizajna u Kopenhagenu kada je pušten prvi drop Skyhand tenisica. Loša vijest je što je limitiran i trenutno ih možete nabaviti samo na resale stranicama. Dobra vijest je što je novi drop najavljen za jesen ove godine, a cijena tenisica iznos nešto više od 150 eura.

ASICS Skyhand

ASICS Skyhand

HAY se udružio sa sportskim brendom kako bi reinterpretirali siluetu nastalu još 1994. godine. Ako volite retro modele tenisica, obožavat ćete Skyhand modele iz ove suradnje – prvi drop donosi tri nijanse, od pastelnih poput nježne ružičaste i nebesko plave do upečatljivih poput zelene trave. U međuvremenu, objavljene su sneak peek fotografije istog nostalgičnog modela u novim nijansama, nastale u suradnji s brendom Comme des Garçons Homme. Predstavljeni su color blocking modeli, od zelene s pastelno ružičastom te šljiva ljubičaste koje krase tri prepoznatljive linije u crvenoj boji. Nastavljamo pratiti novosti jer očekujemo da će nove kolorističke opcije ovih tenisica iz 90-ih tek početi stizati na police.

ASICS Skyhand