Uz ljetni outfit najbolje pristaje torbica u jarkoj boji. Imamo 10 neodoljivih

Moda

Najbolji način za oživljavanje ljetnih kombinacija su šareni modni dodaci ili u ovom slučaju torbe u živopisnim bojama. Ako se vaš ormar sastoji od velikog broja neutralnih komada i u ljetnim mjesecima, postoji vjerojatnost da ćete ih htjeti oživjeti odvažnijim i živopisnim tonovima kako bi se uklopili u šarenu ljetnu estetiku. To najjednostavnije možete napraviti torbama u boji.

torbe u boji

žuta torba

Trebamo bar jednu mini torbu u živopisnoj boji

Ljetno vrijeme ne znači da ne smijemo nositi naše omiljene crne i bijele torbice koje nas prate cijelu godinu, ali ni malo ne škodi u svom ormaru imati bar jednu torbu u živopisnoj boji koja će svaki outfit (monokromatski ili ne) učiniti još posebnijim. Baš zbog toga smo našem ljetnom must have popisu, na kojem se već nalaze modeli od rafije i prugaste torbe, dodali mini siluete u odvažnim bojama, savršene za večernje izlaske i šetnje obalnim gradićima.

crvena torba

Puno mini torbi u živopisnim bojama našlo u asortimanu dizajnerskih brendova koji i dalje izbacuju nove modele. Jacquemus, Loewe, Gucci i Miu Miu su samo jedni od mnogih koji su svoje omiljene modele obojili u optimistične ljetne tonove. Givenchy je predstavio model traper torbice, a šik model od trapera ima i Replay. High street dućani također su puni živopisnih modela, a najbolje smo pronašli u Zari i Aldu koji ima nekoliko torbi sa zabavnim uzorcima.