Uskoro kreću sniženja u Zari. Lovimo ove komade

Moda

U nekim trgovinama ljetna sniženja su već krenula i dio kolekcije nalazi se na 20, 30 ili nešto više posto popusta. Grupacija Inditex (Zara, Stradivarius, Bershka, Massimo Dutti) inače sa svojim popustima kreće oko 21. lipnja, no ove godine točan datum za sada nije objavljen, već su popusti najavljeni za kraj lipnja.

Što očekivati od sniženja u Zari?

Kraj mjeseca je u svakom slučaju iza ugla i trenutno većina onih koji planiraju obnoviti ljetnu ili zimsku garderobu u Zari već imaju spremne liste želja i artikle koje se nadaju uloviti po nešto povoljnijim cijenama. Nije na odmet za ponoviti da se ne prepustite shopping groznici već tradicionalne ljetne popuste iskoristite na najbolji način – nadopunite ormar onim artiklima koji vam zaista nedostaju i koji će poslužiti nekoliko godina za redom. Sada je trenutak da uložite u one cipele, torbu ili haljinu koja vam već neko vrijeme stoji na listi želja, a i dalje vam izgledaju jednako poželjno.

U Zari ćete pronaći nekoliko modnih dodataka od kože, primjerice torbu od brušene kože, kao i cipele, kojih je ove sezone zaista dobra selekcija u ponudi ove high street kuće. Smeđe mules natikače od kože sa zaobljenom petom izgledaju kao da dolaze iz luksuznijeg brenda i nosit će se ovoga ljeta uz traperice kao i haljine – primjerice onu od mješavine lana, blage zelene boje. Sviđa nam se i pletena haljina s vezanjem oko vrata koja je idealni ljetni komad bezvremenskog izgleda i može se stilizirati od jutra do večeri, a uvijek je dobro uložiti i u one klasične, basic komade – primjerice bijele hlače lepršavih nogavica ili košulju na pruge. Neke od ovih artikala nadamo se vidjeti na sniženju.