Ulice Pariza postale su pista za kreacije visoke mode

Moda

Tjedan visoke mode u Parizu otvorio je Daniel Roseberry s nevjerojatno dobrom haute couture kolekcijom kojom je dokazao da je jedan od najboljih kada je visoka moda u pitanju. A Schiaparelli je, osim čarolije u sumraku glamuroznog podruma, bio zadužen i za najbolje street style trenutke na ulicama Pariza.

Kako izgleda street style na ulicama Pariza?

Bilo je tu poznatih lica već od prvog dana kada su se influenceri, ambasadori, modni urednici i celebovi počeli okupljati u Parizu – Kylie Jenner kao svojevrsna ambasadorica Schiaparellija pojavila se u blijedoružičastoj haljini s korzetom, prošivenom kristalima i prozirnim velom omotanim oko lica – detalj koji je dizajner iskoristio u novoj kolekciji, kao svoju varijantu trenda golih haljina.

Kylie Jenner

Vidjeli smo i Selmu Blair u Schiaparelli odijelu iz prethodne kolekcije koji umjesto kravate ima pletenicu i ovo nam je trenutno jedan od boljih lookova koje smo vidjeli. Doja Cat je, za razliku od prošle, ove godine stigla u manje dramatičnom izdanju – nosila je kaput sa sjajnim vezenim listićima te baršunasto pokrivalo za glavu.

Doja Cat

Naravno da je i robotska beba, koja je nakon prethodne Schiaparelli revije visoke mode postala viralnom, dobila ulogu u street style lookovima, kao i ostali nadrealni detalji iz bogatog svijeta francuske modne kuće koji se ponavljaju na torbicama, u obliku nakita i kao detalji na haljinama.

Pariz street style

Pariz street style

Pariz street style

Kolekcije visoke mode za sada su prikazali Thom Browne, Chanel, Dior, Iris Van Herpen od onih zvučnijih imena, pa su ulice Pariza trenutno ispunjene kreacijama visoke mode iz prethodnih kolekcija ovih kuća. Jodie Turner-Smith i Serena Williams stigle su u prvi red Thom Browne revije, Jennifer Lopez nosila je Dior… A ispred nas su još kolekcije Balenciage, Viktor & Rolf, Jean Paul Gaultier – i novi, over the top street style lookovi.

Jennifer Lopez

Pariz street style

Pariz

Pariz
Pariz

Pariz

Pariz