U Zaru su stigle satenske cipele s mašnom. Predivne su

Moda

Cipele s mašnom su preplavile ponudu trgovina i uz cvjetne modele su sigurno dominantan trend koji će vas vjerojatno zahvatiti u nekom trenutku. Zašto? Pa jer su high street kuće toliko ažurne u izbacivanju modela da su male šanse da vam u košarici neće završiti barem jedan primjerak. Zara se ove sezone posebno skoncentrirala na cipele i možemo reći da svaki tjedan u njihovoj ponudi pronađemo barem dva šara cipela koje želimo. Većina ih je načinjena od prave kože što nam je dodatan plus prilikom kupovine. Isto tako se brzo prodaju te ako ste već uočili neki model koji vam je odličan za ljeto nemojte dugo čekati. Zara je imala nekoliko viralnih trenutaka ove sezone i dosta njih su pogurale cipele.

Zara cipele s mašnom

Kad smo već u temi reći ćemo vam da je na Zarinim stranicama osvanuo „teaser“ za nove cipele s mašnom i to u tri popularne boje. Prvi model je zatvoren s kalupom u špic, plave je boje i krasi ga oversized satenska mašna.

Druga dva modela će stići uskoro jer smo ih primijetili kao dio stylinga u novoj kolekciji. Radi se o sandalama od satena s istom oversized mašnom u žutoj i boji fuksije. Cijena plavih cipela iznosi 39,95 eura, a visina potpetice iznosi 8cm. Cijenu sandala ćemo vjerojatno pričekati do sutra kada Zara obično objavljuje novi drop. Pretpostavljamo da će se kretati u sličnom omjeru od 30 do 40 eura.

Kako ih stilizirati?

Nosite ih s trapericama i običnim pamučnim potkošuljama, u kombinaciji s maksi suknjama i topovima, haljinama golih ramena i mini haljinama A kroja.