Trend alert: ne prestajemo viđati ove stylish tote torbe

Moda

Svaki mjesec se na modnoj sceni pojavi bar jedan novi trend koji ima veze s torbama. Nedavno su u središtu pozornosti bile torbe od rafije, što ima smisla jer su one omiljeni modni dodatak u ljetnoj sezoni, a sada su svoj trenutak imali i modeli od brušene kože. No, ovog ljeta ne prestajemo viđati jedan specifičan brend torbi koji se našao u prvom planu, a to je Dragon Diffusion.

dragon diffusion

Zašto su Dragon Diffusion torbe osvojile modnu zajednicu

Možda još niste čuli za njega, ali brend Dragon Diffusion je prisutan već nekoliko godina. Prije nekoliko mjeseci je postao poznatiji na modnoj sceni, a njegova popularnost je ovog ljeta doživjela svoj vrhunac. Dragon Diffusion torbe ručno su izradili majstori zanata koristeći se tradicionalnim tehnikama, a neki modeli brenda se čak uspoređuju s Botteginim Intrecciato iteracijama zbog isprepletene kože koja krasi sve siluete.

dragon diffusion torbe

Na torbama rade majstori zanata, što govori o njihovoj kvaliteti i šik minimalističkom dizajnu, a mnoge je oduševila činjenica da ove torbe ne koštaju ni približno kao drugi dizajnerski modeli. Većina cijena kreće se oko 400 eura, što nije malo, ali ako uzmemo u obzir da se radi o pravoj koži i da torbe Bottege Venete s kojim se uspoređuju koštaju više od 4000 eura, ta cijena se neće činiti toliko strašnom. Naravno, nikako ne možemo usporediti ovaj brend s klasicima Bottege Venete, ali mnogi su svejedno oduševljeni modernim minimalističkim izgledom Dragon Diffusion torbi i njihovom pristupačnijom cijenom.

dragon diffusion torba

torba

Njihovu torbu je već nosila Ashley Olsen isto kao i brojne druge influencerice, što je definitivno imalo utjecaja na podizanje njezine popularnosti, a trenutno ju viđamo po cijelom Instagramu i TikToku gdje je često nazvana „it torbom“. Moramo skrenuti pažnju i na svestranost modela koje bez problema možete nositi na posao, večeru u gradu ili šetnju u trenirci, zbog čega se mnogi ovog ljeta odlučuju baš za njih.  

Trenutno je najpopularnija Santa Croce iteracija koju je nosila i Ashley Olsen u svojoj kombinaciji s ležernom haljinom i visokim natikačama, ali nećete pogriješiti ni s ostalim modelima. Dragon Diffusion torbe dolaze u različitim bojama i oblicima tako da nećete imati problema s pronalaženjem modela po svom ukusu, a sve modele možete pronaći na njihovoj službenoj web stranici.

kombinacija s torbom