Torbe od brušene kože imaju svoj trenutak. Želimo ove modele

Moda

Ako se pitate koju torbu je trenutno poželjno imati pod rukom, preporučit ćemo vam modele od brušene kože. Nedavno smo vidjeli fotografiju Sienne Miller u off-duty izdanju, s novom Jimmy Choo u ruci. Njihova Cinch torba postala je novi favorit celebrityja i dostupna je u više boja i vrsta materijala, no ona koju je Sienna nosila je od smeđe brušene kože i samo je potvrdila da su trenutno ovakvi modeli boho stila u trendu. I tu su kako bi ostali!

Torbe od brušene kože na prvu se vežu sa stilom sedamdesetih i hippy erom, zajedno s trapericama zvonolikih nogavica i cvjetnim uzorkom. Boemski stil vratila je Chemena Kamali u kući Chloe, no s druge strane, torbe od brušene kože omogućuju nam da boho stil nosimo na puno suptilniji način i ovisno o dizajnu i detaljima, nužno ne nose boho estetiku u sebi.

Acne Studios torbe od brušene kože

Bottega Veneta, Khaite i Saint Laurent prednjače s hobo modelima od brušene kože koji su dovoljno prostrani i praktični kako bi postali novi svakodnevni to-go model u kojeg stane apsolutno sve. Isabel Marant je također dobra adresa kada ste u potrazi za ovim modelima, vidjeli smo vrećaste modele s hardware ručkom u kolekciji suvremene kuće Acne Studios, a naravno, prate ih i high street brendovi sa svojim izborom stylish boho modela.

Modeli u boji konjaka (poneki su ukrašeni i s resama) najčešća su opcija koju možete pronaći. Tu su i modeli u tamnosmeđoj nijansi čokolade koji nose nešto suvremeniji izgled i jako su poželjne, a ako cijenite klasiku, ne tražite dalje od modela torbe crne brušene kože (koji je ujedno najzahvalniji za održavanje). Mi smo pronašli i nekoliko onih u bordo nijansama, a svaka od ovih torbi lako je nosiva ljeti – uz traper bermude i prsluk za urbani boho stil – ili na jesen, uz omiljene kaubojske gležnjače i oversized sako.

ISABEL MARANT

MASSIMO DUTTI
MASSIMO DUTTI